Acasă Home & Deco Bucătării de lux italiene, rafinamentul materialelor naturale

Bucătării de lux italiene, rafinamentul materialelor naturale

Bucătării de lux, eleganță esențială

Inima casei, locul care este în același timp cel mai intim și social dintre toate spațiile unei case, unde petreceți momente de singurătate și relaxare, dar și unde oaspeții sunt întâmpinați în seri informale cu prietenii sau găzduiți evenimente distinse: bucătăria.

În acest sens, este important ca bucătăria să exprime nivelul adecvat de eleganță, atenție la detalii și valoare a elementelor ce o alcătuiesc. Și nimic nu exprimă mai multă clasă și prestigiu decât bucătăriile de lux. Clasice sau moderne, fidele stilului clasic consacrat sau bogate în elemente de design modern și eclectice, bucătăriile de lux sunt mai mult decât vă puteți dori pentru casa voastră.

Stilul? Contează prea puțin. Indiferent dacă sunt făcute pentru spații Shabby Chic sau pentru case contemporane, adevăratul suflet al bucătăriilor de lux constă în atenția la detalii, în calitatea absolută a materialelor și elementelor, precum și în măiestria și excelența care le distinge.

Luați-vă tot timpul necesar pentru a organiza ambientul pentru bucătării de lux în funcție de gusturile dvs., mobilându-le cu mobilier personalizat, capabil să satisfacă toate nevoile dvs.

Bucătării de lux, design exclusiv și de clasă

 Capricii, frivolități și somptuozitate în amenajare: este foarte simplu să vă lăsați tentat de acestea, dar adevărata artă este cea prin care alegând piese unice și originale pentru casa dvs. veți armoniza un rezultat final cu un gust exclusiv.

Firul conductor cel mai des întâlnit pentru bucătării de lux este cu siguranță reprezentat de culorile auriu și argintiu, ideale pentru a oferi o atracție rafinată și încărcată emoțional.

Bucătăriile de lux vor cuceri, mai presus de orice, prin funcționalitatea combinată cu estetica: alegeți coloane din esențe de lemn prețios, optați pentru dulapuri cu vitrine și polițe din sticlă, ce vor face trimitere la gustul autentic al trecutului, pentru a se amesteca cu accesorii de mobilier de un stil modern. Minunatele bucătării de lux vor deveni protagonistele de necontestat ale vieții voastre: amenajare ce va dăinui în timp și mobilier prețios pentru a crea o atmosferă elegantă pentru o casă de vis.

Bucătării de lux moderne

Când vine vorba de bucătării de lux, aproape imediat ne gândim la materiale inovative, suprafețe reflexive și lucioase sau electrocasnice futuriste. În spații moderne, bucătăria este încorporată în zona de locuit, formând un ambient deschis, în care limitele dintre spații devin neclare și nedefinite, unde spațiile sunt doar parțial divizate. Pentru bucătării de lux moderne este imposibil să ignorăm insula: plită – obligatoriu cu inducție – loc de luat masa sau blat de bar, insula este elementul care încorporează totul și îl face vedetă, în centrul camerei. Pentru un efect minimalist, elementele de mobilier sunt reduse la strictul necesar, spațiile de depozitare sunt ascunse privirii în spatele ușilor, iar corpurile de mobilier nu au mânere. Inoxul este materialul esențial care intră în alcătuirea unei bucătării de lux.

Bucătării de lux clasice

Însă luxul nu este cu siguranță o invenție a timpurilor moderne: de la vile victoriene la palate provensale, chiar și cele mai vechi și clasice stiluri au fost marcate de bucătării de lux. În acest caz, materialul este cu siguranță lemnul: lemn masiv prețios, cum ar fi cel de nuc, palisandru, abanos sau eucalipt, lăcuit sau natural, sau în care desenul furnirului formează modele repetative pentru detalii de stil absolut. Marmura, piatra naturală și granitul sunt alegeri incontestabile pentru blatul de lucru, sau acesta poate fi poziționat pe o insulă ce adoptă un stil mai puțin tradițional, pentru a combina clasicul cu modern.

Aparatele electrocasnice voluminoase sunt obligatorii pentru a nu distruge armonia clasicismului cu elemente prea contemporane, în timp ce cele de dimensiuni mai mici – de la blender la cuptorul cu microunde – dau viață contrastelor mici și fascinante dintre vechi și nou.

Iluminatul în bucătării de lux

Iluminatul este o componentă fundamentală a ambientului, iar bucătăriile de lux nu sunt diferite. Prestigiul lor este exprimat mai presus de orice prin lumini.

În cazul bucătăriilor de lux moderne, lumina rece a LED-urilor domnește suprem: lămpile încastrate sub unitățile de perete, lămpile moderne de plafon, spoturile încastrate și lămpile automate din uși și sertare contribuie la crearea unei atmosfere de exclusivitate și lux.

Pentru bucătăriile de lux clasice, nu lumina este cea mai importantă, cât elementele de decor care o conțin și o redau: candelabrele de cristal, candelabrele de argint și abajururile de perete sunt elemente care aduc clasă și profunzime ambientului.

Dar bucătării de lux nu înseamnă doar opulență și grandiozitate ci mai ales materiale elegante, naturale, detalii fine studiate, un echilibru atent realizat între dimensiuni, volume și integrarea lor perfectă într-un ambient cursiv.

În cazul în care sunteți în căutarea unei bucătării de lux, vă așteptăm să ne faceți o vizită la showroom-ul myKitchen, unde veți putea admira adevăratele bucătării de lux 100% Made in Italy. Vă așteptăm!

Showroom myKitchen| Bucătării cu personalitate

Bd. Ferdinand I nr. 70, Sector 2 | info@mykitchen.ro | 0749 032 522

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Alege folia de mulcire perfecta pentru a combate buruienile nedorite

Gradina merita toata atentia ta, dar pentru ca timpul pe care l-ai petrece intretinand curatenia sau alte activitati necesare ar fi unul mult prea...

Foodpanda Romania a atras peste 90% din restaurantele Uber Eats

Foodpoanda a venit in sprijinul restaurantelor partenere Uber Eats si a accelerat procesul de inrolare al acestora.  Totodata reprezentantii Foodpanda au listat in total...

Prinde reducerile: un magazin de biciclete online te asteapta cu oferte de top in aceasta perioada!

O bicicleta se dovedeste o buna investitie in orice moment. Cu un impact semnificativ asupra sanatatii si mobilitatii tale, acest vehicul este o alegere...

Ceaiurile care te pot ajuta sa dormi mai bine

Simti ca nu te mai poti odihni asa cum trebuie pe timpul noptii? Atunci ar trebui sa cunosti cateva trucuri prin care sa poti...

Afla cat de usor se face achizitia unei masini second hand in leasing auto

Tot mai multe persoane aleg sa achizitioneze masini second hand, datorita multiplelor beneficii pe care acestea le ofera. Cel mai important avantaj este cel...