Thursday, November 21, 2019
Acasă Home & Deco Bucătării de lux italiene, rafinamentul materialelor naturale

Bucătării de lux italiene, rafinamentul materialelor naturale

Bucătării de lux, eleganță esențială

Inima casei, locul care este în același timp cel mai intim și social dintre toate spațiile unei case, unde petreceți momente de singurătate și relaxare, dar și unde oaspeții sunt întâmpinați în seri informale cu prietenii sau găzduiți evenimente distinse: bucătăria.

În acest sens, este important ca bucătăria să exprime nivelul adecvat de eleganță, atenție la detalii și valoare a elementelor ce o alcătuiesc. Și nimic nu exprimă mai multă clasă și prestigiu decât bucătăriile de lux. Clasice sau moderne, fidele stilului clasic consacrat sau bogate în elemente de design modern și eclectice, bucătăriile de lux sunt mai mult decât vă puteți dori pentru casa voastră.

Stilul? Contează prea puțin. Indiferent dacă sunt făcute pentru spații Shabby Chic sau pentru case contemporane, adevăratul suflet al bucătăriilor de lux constă în atenția la detalii, în calitatea absolută a materialelor și elementelor, precum și în măiestria și excelența care le distinge.

Luați-vă tot timpul necesar pentru a organiza ambientul pentru bucătării de lux în funcție de gusturile dvs., mobilându-le cu mobilier personalizat, capabil să satisfacă toate nevoile dvs.

Bucătării de lux, design exclusiv și de clasă

 Capricii, frivolități și somptuozitate în amenajare: este foarte simplu să vă lăsați tentat de acestea, dar adevărata artă este cea prin care alegând piese unice și originale pentru casa dvs. veți armoniza un rezultat final cu un gust exclusiv.

Firul conductor cel mai des întâlnit pentru bucătării de lux este cu siguranță reprezentat de culorile auriu și argintiu, ideale pentru a oferi o atracție rafinată și încărcată emoțional.

Bucătăriile de lux vor cuceri, mai presus de orice, prin funcționalitatea combinată cu estetica: alegeți coloane din esențe de lemn prețios, optați pentru dulapuri cu vitrine și polițe din sticlă, ce vor face trimitere la gustul autentic al trecutului, pentru a se amesteca cu accesorii de mobilier de un stil modern. Minunatele bucătării de lux vor deveni protagonistele de necontestat ale vieții voastre: amenajare ce va dăinui în timp și mobilier prețios pentru a crea o atmosferă elegantă pentru o casă de vis.

Bucătării de lux moderne

Când vine vorba de bucătării de lux, aproape imediat ne gândim la materiale inovative, suprafețe reflexive și lucioase sau electrocasnice futuriste. În spații moderne, bucătăria este încorporată în zona de locuit, formând un ambient deschis, în care limitele dintre spații devin neclare și nedefinite, unde spațiile sunt doar parțial divizate. Pentru bucătării de lux moderne este imposibil să ignorăm insula: plită – obligatoriu cu inducție – loc de luat masa sau blat de bar, insula este elementul care încorporează totul și îl face vedetă, în centrul camerei. Pentru un efect minimalist, elementele de mobilier sunt reduse la strictul necesar, spațiile de depozitare sunt ascunse privirii în spatele ușilor, iar corpurile de mobilier nu au mânere. Inoxul este materialul esențial care intră în alcătuirea unei bucătării de lux.

Bucătării de lux clasice

Însă luxul nu este cu siguranță o invenție a timpurilor moderne: de la vile victoriene la palate provensale, chiar și cele mai vechi și clasice stiluri au fost marcate de bucătării de lux. În acest caz, materialul este cu siguranță lemnul: lemn masiv prețios, cum ar fi cel de nuc, palisandru, abanos sau eucalipt, lăcuit sau natural, sau în care desenul furnirului formează modele repetative pentru detalii de stil absolut. Marmura, piatra naturală și granitul sunt alegeri incontestabile pentru blatul de lucru, sau acesta poate fi poziționat pe o insulă ce adoptă un stil mai puțin tradițional, pentru a combina clasicul cu modern.

Aparatele electrocasnice voluminoase sunt obligatorii pentru a nu distruge armonia clasicismului cu elemente prea contemporane, în timp ce cele de dimensiuni mai mici – de la blender la cuptorul cu microunde – dau viață contrastelor mici și fascinante dintre vechi și nou.

Iluminatul în bucătării de lux

Iluminatul este o componentă fundamentală a ambientului, iar bucătăriile de lux nu sunt diferite. Prestigiul lor este exprimat mai presus de orice prin lumini.

În cazul bucătăriilor de lux moderne, lumina rece a LED-urilor domnește suprem: lămpile încastrate sub unitățile de perete, lămpile moderne de plafon, spoturile încastrate și lămpile automate din uși și sertare contribuie la crearea unei atmosfere de exclusivitate și lux.

Pentru bucătăriile de lux clasice, nu lumina este cea mai importantă, cât elementele de decor care o conțin și o redau: candelabrele de cristal, candelabrele de argint și abajururile de perete sunt elemente care aduc clasă și profunzime ambientului.

Dar bucătării de lux nu înseamnă doar opulență și grandiozitate ci mai ales materiale elegante, naturale, detalii fine studiate, un echilibru atent realizat între dimensiuni, volume și integrarea lor perfectă într-un ambient cursiv.

În cazul în care sunteți în căutarea unei bucătării de lux, vă așteptăm să ne faceți o vizită la showroom-ul myKitchen, unde veți putea admira adevăratele bucătării de lux 100% Made in Italy. Vă așteptăm!

Showroom myKitchen| Bucătării cu personalitate

Bd. Ferdinand I nr. 70, Sector 2 | info@mykitchen.ro | 0749 032 522

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Sfaturi pentru alegerea unui birou perfect. Afla care e achizitia perfecta pentru tine

In momentul in care ai un birou care iti satisface toate nevoile, ziua la lucru va parea ca se scurge mult mai rapid decat...

Cumpara pensiunea visurilor tale

Doresti sa iti faci o mica afacere? Te gandesti ca muntele are multe de oferit? Ei bine, asa si este, o pensiune la munte...

De cate ori pe an merita sa apelezi la experti in curatat interior auto profesional?

Interiorul masinii tale reflecta mult din personalitatea pe care o ai. Cu toate acestea, chiar si atunci cand esti preocupat in mod constant de...

Mary Aiken, expert mondial în cyberpsihologie: „Tehnologia nu e nici bună, nici rea. Este doar folosită bine sau mai puţin bine de oameni!”

Mary Aiken, expertul mondial în cyberpsihologie, a venit la București și a vorbit despre riscurile la care ne supunem atunci când ne expunem în...

Descopera care este utilitatea chestionarelor auto

  Doresti sa descoperi care este utilitatea chestionarelor? Atunci acceseaza acest link https://www.odat.ro/raspunsuri-drpciv/ si vei descoperi cat de importante sunt acestea pentru a invata asa...