Friday, December 4, 2020
Acasă Sanatate Esti interesat de un aparat auditiv profesional la pret bun? Afla mai...

Esti interesat de un aparat auditiv profesional la pret bun? Afla mai multe despre hipoacuzia la batrani

Daca ai cautat „aparat auditiv profesional pret”, pentru ca esti ingrijorat ca bunicii sau parintii tai ar putea avea nevoie de un astfel de echipament medical, suntem aici sa iti oferim si mai multe informatii despre aceste tipuri de afectiuni. In primul rand, trebuie sa stii ca este parte a procesului natural de inaintare in varsta.

In acest moment, mai mult de 50% din populatia cu varsta cuprinsa intre 50 si 70 de ani au pierdere de auz. In al doilea rand, nu trebuie sa te ingrijorezi mai mult decat e cazul: solutii exista. Odata cu evolutia tehnologica, au aparut si s-au dezvoltat aparate auditive performante, de ultima generatie, cu foarte multe functii. Toate acestea imbunatatesc considerabil calitatea vietii a persoanelor cu deficiente de auz.

Care sunt semnele normale ale pierderii auzului?

Cele mai comune indicii ale pierderii auzului sunt, de regula, foarte evidente. Incepand de la dificultatea de intelegere a cuvintelor rostite cu o tonalitate joasa, si pana la imposibilitatea de a auzi ceea ce se vorbeste in contexte zgomotoase. Situatiile in care televizorul este dat la volum maxim, deranjant pentru cei din jur, indica o simptomatologie comuna in acest sens.

Cele mai firesti reactii sunt: „vorbeste mai tare, de ce soptesti?”, „nu am raspuns la telefon, pentru ca nu am auzit apelul (desi volumul este maxim)”, „nu am auzit soneria de la usa (desi functioneaza)”, iar ele indica primele semne de aparitie a deficientelor de auz. In cazul in care identifici aceste tipologii de reactii in comportamentul bunicilor sau a parintilor tai, este necesar sa treci la urmatorul pas: stabilirea diagnosticului. Un centru de protezare te poate ajuta.

De ce nu este indicat sa cumperi aparate auditive de pe piata libera sau din mediul online?

Pe cat de mare este diversitatea acestor echipamente medicale, pe atat de variate sunt mediile de achizitie pe care le poti accesa. La un simplu search pe Google, „aparat auditiv profesional pret”, vei putea gasi o multitudine de astfel de produse, impachetate in texte de marketing care sa te indemne la cumparare. Specialistii atrag atentia asupra complicatiilor severe pe care le poate genera, in timp, un dispozitiv auditiv neadecvat la starea de fapt a cazului. Asa cum nu se recomanda achizitiile de ochelari fara un consult si o prescriptie medicala, nici protezele auditive nu trebuie achizitionate fara o audiograma sau timpanograma. Este foarte important! Poti face mai mult rau decat bine, daca nu te ghidezi dupa recomandarile medicilor. In acest sens, poti consulta un centru de protezare auditiva, de unde poti cumpara direct si produsul adecvat.

 Centrul de Protezare Auditiva Wesound.ro: „sa auzim impreuna”

Sloganul „sa auzim impreuna” evidentiaza perfect activitatea celor de la Wesound.ro, un centru cu servicii ireprosabile in combaterea / tratarea / diminuarea deficientelor de auz.

Pacientii isi imbunatatesc auzul, in timp ce echipa din spatele acestui centru isi apleaca urechile la toate problemele semnalate de acestia. Wesound.ro este orientat spre solutii moderne, de ultima generatie, in materie de aparate auditive si dispun de un service aparate auditive de ultima generatie.

Acele produse pe care le recomanda pacientilor, in urma audiogramei absolut gratuite, sunt device-uri care se conecteaza la televizor sau la telefon, pot fi gestionate din aplicatii mobile, sunt reincarcabile automat si au functionalitati avansate, precum „My voice”, tehnologie ce se asigura ca vocea vorbitorului se distinge de celelalte tipuri de sunete. In centrul Wesound.ro vei intalni specialisti cu multa experienta in domeniu care te vor ajuta in intreg demersul.

Date de contact:

Telefon/Fax: 031 425 2726

E-mail: office@wesound.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Exercitii pentru un abdomen mai ferm

Vrei sa ai un abdomen puternic si plat? Atunci poti sa iti indeplinesti aceasta dorinta arzatoare de-a ta daca pe langa o alimentatie adecvata...

Ai o terasa acasa si ai nevoie de o hidroizolatie de calitate? Afla cum sa alegi varianta optima!

Daca nu ai studiat piata de hidroizolatii inca, dar vrei sa-ti amenajezi terasa de acasa de cat mai bine, trebuie sa stii ca ai...

Cele mai ravnite trucuri de la stilistii starurilor

Te-ai intrebat mereu de ce hainele arata mai bine pe celebritati? Atunci trebuie sa descoperi care sunt trucurile stilistilor astfel incat sa poti apela...

Zeolit detoxifiant tip capsula: la ce e bun si de ce se recomanda?

Intarirea sistemului imunitar in aceasta perioada este o prioritate. Pe langa metodele clasice, traditionale, exista anumite solutii pe care merita sa le incerci. Una...

Care sunt cele mai bune branduri de laptop in anul 2020

Vrei sa stii care sunt cele mai bune laptopuri in anul 2020? In cursul acestui an tot mai multe persoane si-au cumparat laptopuri. Acceseaza...