Acasă Sanatate Esti interesat de un aparat auditiv profesional la pret bun? Afla mai...

Esti interesat de un aparat auditiv profesional la pret bun? Afla mai multe despre hipoacuzia la batrani

Daca ai cautat „aparat auditiv profesional pret”, pentru ca esti ingrijorat ca bunicii sau parintii tai ar putea avea nevoie de un astfel de echipament medical, suntem aici sa iti oferim si mai multe informatii despre aceste tipuri de afectiuni. In primul rand, trebuie sa stii ca este parte a procesului natural de inaintare in varsta.

In acest moment, mai mult de 50% din populatia cu varsta cuprinsa intre 50 si 70 de ani au pierdere de auz. In al doilea rand, nu trebuie sa te ingrijorezi mai mult decat e cazul: solutii exista. Odata cu evolutia tehnologica, au aparut si s-au dezvoltat aparate auditive performante, de ultima generatie, cu foarte multe functii. Toate acestea imbunatatesc considerabil calitatea vietii a persoanelor cu deficiente de auz.

Care sunt semnele normale ale pierderii auzului?

Cele mai comune indicii ale pierderii auzului sunt, de regula, foarte evidente. Incepand de la dificultatea de intelegere a cuvintelor rostite cu o tonalitate joasa, si pana la imposibilitatea de a auzi ceea ce se vorbeste in contexte zgomotoase. Situatiile in care televizorul este dat la volum maxim, deranjant pentru cei din jur, indica o simptomatologie comuna in acest sens.

Cele mai firesti reactii sunt: „vorbeste mai tare, de ce soptesti?”, „nu am raspuns la telefon, pentru ca nu am auzit apelul (desi volumul este maxim)”, „nu am auzit soneria de la usa (desi functioneaza)”, iar ele indica primele semne de aparitie a deficientelor de auz. In cazul in care identifici aceste tipologii de reactii in comportamentul bunicilor sau a parintilor tai, este necesar sa treci la urmatorul pas: stabilirea diagnosticului. Un centru de protezare te poate ajuta.

De ce nu este indicat sa cumperi aparate auditive de pe piata libera sau din mediul online?

Pe cat de mare este diversitatea acestor echipamente medicale, pe atat de variate sunt mediile de achizitie pe care le poti accesa. La un simplu search pe Google, „aparat auditiv profesional pret”, vei putea gasi o multitudine de astfel de produse, impachetate in texte de marketing care sa te indemne la cumparare. Specialistii atrag atentia asupra complicatiilor severe pe care le poate genera, in timp, un dispozitiv auditiv neadecvat la starea de fapt a cazului. Asa cum nu se recomanda achizitiile de ochelari fara un consult si o prescriptie medicala, nici protezele auditive nu trebuie achizitionate fara o audiograma sau timpanograma. Este foarte important! Poti face mai mult rau decat bine, daca nu te ghidezi dupa recomandarile medicilor. In acest sens, poti consulta un centru de protezare auditiva, de unde poti cumpara direct si produsul adecvat.

 Centrul de Protezare Auditiva Wesound.ro: „sa auzim impreuna”

Sloganul „sa auzim impreuna” evidentiaza perfect activitatea celor de la Wesound.ro, un centru cu servicii ireprosabile in combaterea / tratarea / diminuarea deficientelor de auz.

Pacientii isi imbunatatesc auzul, in timp ce echipa din spatele acestui centru isi apleaca urechile la toate problemele semnalate de acestia. Wesound.ro este orientat spre solutii moderne, de ultima generatie, in materie de aparate auditive si dispun de un service aparate auditive de ultima generatie.

Acele produse pe care le recomanda pacientilor, in urma audiogramei absolut gratuite, sunt device-uri care se conecteaza la televizor sau la telefon, pot fi gestionate din aplicatii mobile, sunt reincarcabile automat si au functionalitati avansate, precum „My voice”, tehnologie ce se asigura ca vocea vorbitorului se distinge de celelalte tipuri de sunete. In centrul Wesound.ro vei intalni specialisti cu multa experienta in domeniu care te vor ajuta in intreg demersul.

Date de contact:

Telefon/Fax: 031 425 2726

E-mail: office@wesound.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Sisteme de supraveghere la preturi super avantajoase. Afla de unde le poti achizitiona

Paza buna trece mereu primejdia rea, indiferent ca este vorba de sediul firmei tale sau, pur si simplu, de propria locuinta. Astazi ai la...

Profita de beneficiile oferite de un carucior 3 in 1. Alege-l pe cal care iti indeplineste toate cerintele

Daca familia ta urmeaza sa se mareasca in curand, atunci  nu lasa toate pregatirile pe ultima suta de metri. Pregateste-te din timp, pentru a...

Esti interesat de un aparat auditiv profesional la pret bun? Afla mai multe despre hipoacuzia la batrani

Daca ai cautat „aparat auditiv profesional pret”, pentru ca esti ingrijorat ca bunicii sau parintii tai ar putea avea nevoie de un astfel de...

Locuiesti la bloc? Cumpara o bicicleta pliabila! Afla de ce aceasta e cea mai buna alegere

Bicicletele ofera avantaje extraordinare celor care tranziteaza marile centre urbane, in deplasari cu scop profesional sau personal. Aceste vehicule elimina orice fel de probleme...

Masini in leasing: cele mai avantajoase programe de cumparare a autoturismelor second hand

Chiar si autoturismele la mana a doua pot fi achizitionate prin leasing auto, fie de catre persoane juridice, fie de catre persoane fizice. Avantajele...