Acasă Home & Deco Afla importanta hidroizolatiilor si beneficiile acestora

Afla importanta hidroizolatiilor si beneficiile acestora

Fiecare constructie este speciala si merita toata atentia! De aceea, inainte de a incepe acest proiect, este recomandat sa ai in vedere toti pasii pe care ii presupune acesta, pentru ca la final rezultatele sa nu te dezamageasca sub nicio forma. Impreuna cu arhitectul trebuie sa iei cele mai bune decizii si de asemenea, sa-i comunici care sunt asteptarile tale.

Importanta unei hidroizolatii este foarte ridicata, pentru ca desi ai crede ca nu este un pas peste care poti trece foarte usor, trebuie sa afli ca este fals. Pentru ca tu sa nu te confrunti cu problemele cauzate de umezeala si aparitia mucegaiului, trebuie sa optezi pentru hidroizolatia potrivita viitoarei tale locuinte.

In functie de planul casei tale, specialistii se vor adapta si vor izola toate locurile care ar putea fi o cauza pentru infiltratii si nu numai.

Colaboreaza cu specialistii pentru rezultate uimitoare

Fundatia prezinta un rol major in ceea ce priveste stabilitatea casei, astfel ca scopul unei hidroizolatii este de a proteja peretii de intemperii. Instalatia electrica poate fi pusa in pericol daca nu se realizeaza aceasta hidroizolatie sau daca nu este montata corect. De aceea, trebuie sa apelezi la serviciile unor buni specialisti, care isi cunosc foarte bine responsabilitatile.

In mod cert, in cazul hidroizolatiilor sunt utilizate foarte multe tipuri de materiale, fiecare dintre acestea prezentand o intreaga serie de avantaje. Foarte des sunt utilizate membrana bituminoasa armata cu fibra de sticla, cea armata cu polyester, cimentul impermeabil, dar si hidroizolatiile lichide pe baza de cauciuc acrilic, iar acestea sunt doar o parte dintre materialele pe care specialistii le recomanda, dar le si utilizeaza.

Dar, daca totusi nu iti doresti sa construiesti o casa, ci doar sa aduci anumite imbunatatiri celei pe care deja o ai, atunci nu-ti face nicio grija, deoarece in ciuda faptului ca procesul prezinta mult mai multe dificultati, chiar si asa vei putea opta pentru montarea unei hidroizolatii.

Asadar, procesul in cazul constructiilor ceva mai vechi care necesita modificari sau reabilitare, este mai complicat in sensul in care se va inlatura pamantul din jurul casei cu ajutorul unei excavator, insa este esential ca un sant de aproximativ 30 de centimetri sa fie sapat de catre muncitori, pentru ca doar in acest mod se poate avea un control total asupra suprafetei respective.

Mai apoi, se aplica o plasa ce are rolul de sustinere si va fi acoperita cu un strat de tencuiala. In cele din urma se va alege tipul de hidroizolatie potrivit, iar tu vei avea o locuinta protejata de problemele cauzate de intemperii.

Afla mai multe

Asadar, alegerea unei hidroizolatii fundatii este un pas peste care nu trebuie sa treci sub nicio forma, daca iti doresti ca locuinta ta sa-ti asigure tot confortul pe care il meriti si sa nu fie necesare reparatii ulterioare.

Alege cu specialistul hidroizolatia ideala!

Compania “Hidroizolatii-Terase” prezinta o vasta experienta in domeniul hidroizolatiilor si realizeaza proceduri complexe, atat in cazul constructiilor subterane, cat si in cele de suprafata, iar echipamentele utilizate sunt de inalta calitate, de asemenea si echipa de profesionisti prezinta o pregatire superioara.

Pentru mult mai multe detalii, poti contacta specialistii de la milucon.ro, la numerele de telefon afisate pe site si in cel mai scurt timp vei primi toate informatiile pe care le doresti cu privire la serviciile oferite.

Opteaza pentru calitate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Bucura-te de terasa casei tale in orice anotimp

Amenajeaza-ti terasa in asa maniera incat sa te poti poti relaxa pe tot parcursul anului indiferent de cate grade indica termometrele. Daca ai acest...

Afla importanta hidroizolatiilor si beneficiile acestora

Fiecare constructie este speciala si merita toata atentia! De aceea, inainte de a incepe acest proiect, este recomandat sa ai in vedere toti pasii...

Merita sa investesti in ferestre din lemn de brad? Iata ce spun expertii in constructii

Se spune si e adevarat: niciun alt material nu poate inlocui naturaletea, frumusetea si caldura pe care o confera lemnul. Atat din punct de vedere...

Importanta unei usi de exterior de calitate

Usile de exterior pentru case sunt diferite si mult mai scumpe decat usile de exterior pentru apartamente. Asta deoarece la casa usa este mai...

5 aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi patul pentru copii

Când vine vorba de cumpărarea patului perfect pentru copilul tău., poate fi greu să știi de unde să începi. Există o mulțime de factori...