Friday, September 24, 2021
Acasă Home & Deco Relocarea casei sau a firmei? Ce ofera firmele de mutari

Relocarea casei sau a firmei? Ce ofera firmele de mutari

Un nou job, o noua perspectiva si, evident, o noua locuinta – cand viata te poarta catre alte meleaguri, este important sa se pastreze si o parte din vechile obiecte care au infrumusetat-o. Fie ca vorbim despre relocarea unei firme intr-o alta tara sau de propria locuinta, este necesar sa se contacteze o firma de mutari mobila. Aceasta isi va asuma tot procesul, de la impachetare, transport, despachetare si pana la asigurarea marfii.

Firma de mutari poate dispune de toate caile de transport

In general, o firma de mutari pune la dispozitia clientilor mai multe cai de transport (rutier, naval sau aerian), astfel incat acestia sa aleaga cea mai buna varianta pentru ei, in functie de pret sau de alte optiuni. Daca se doreste un transport foarte rapid, acesta va fi efectuat pe cale aeriana, spre exemplu. Fiecare mutare are specificul ei, iar impreuna cu firma, solicitantul va putea gasi solutia perfecta in cazul sau.

In timp ce unele firme isi desfasoara activitatea strict pe teritoriul Uniunii Europene, altele pot efectua relocari in Canada, SUA, Emiratele Arabe Unite sau chiar Australia.

Consultanta gratuita pe intreaga perioada a relocarii

Procesul de transport mobila poate fi destul de stresant pentru persoanele in cauza, astfel ca se pot lovi destul de des de diverse intrebari. Un avantaj major al acestor firme de transport este ca ele ofera consultanta gratuita pe toata durata procesului de relocare internationala, iar aceasta este in seama unei persoane avizate, cum ar fi un manager de transport (de preferinta licentiat ARR).

De asemenea, corvoada actelor, care este de multe ori atat de solicitanta este lasata tot in seama profesionistilor. Societatea va asigura tot suportul pentru intocmirea documentelor vamale care se impun in transportul international de mobila.

Totodata, pentru ca bunurile sa ajunga in stare perfecta la destinatie, chiar daca au fost transportate cu avionul, cu autoutilitara sau cu vaporul, vor fi impachetate eficient, iar toata cantitatea de marfa va fi asigurata.

Relocari pentru firme

Nu doar in cazul locuintelor firmele specializate ajuta la relocare, ci si in cel al firmelor. Unele societati isi inchid sucursalele din Romania, spre exemplu si apeleaza la specialisti pentru impachetarea bunurilor din birouri si transportul acestora catre sediile din alte tari. De asemenea, FastMoving subliniaza ca exista si situatia in care aceste firme fac si relocari din alte state (Germania, Austria, Ungaria etc) in tara noastra.

In toate cazurile se impune o evaluare (calcularea volumului bunurilor, complexitatea montajului, materialele implicate in impachetare) iar, in functie de aceasta, societatea de transport va prezenta solicitantului oferta personalizata.

Este indicat ca in momentul in care se ia in calcul o relocare in strainatate, sa se faca o documentare asupra unui numar mai mare de firme si sa se aleaga aceea care raspunde cel mai bine cerintelor fiecarui solicitant, in functie de preturi, dar si de serviciile incluse. Pe cat de frumoasa este perspectiva unui nou inceput, pe atat de grele pot fi procedurile, de aceea este atat de utila o firma de mutari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Tipuri de vinuri care te imbata mai repede decat ai putea sa crezi

De mii de ani, oamenii beau vin si se bucura de beneficiile acestuia asupra sanatatii. Daca este consumat in cantitati moderate, acesta ofera o...

Ceaiuri capabile sa te poarte instantaneu de la amar la sublim

Ceaiul este o bautura care contribuie activ la incantarea papilelor gustative si la imbunatatirea starii de sanatate. Un ceai fierbinte intr-o zi de iarna...

Stiai ca Organizatiile de Transfer de Responsabilitate se ocupa inclusiv de partea de raportare mediu? Afla mai multe despre asta

Conform legii nr.249/2015, autoritatile competente impun obiective clar stabilite privind reciclarea deseurilor de ambalaje, pe care companiile trebuie sa le respecte intocmai. In acest...

Cele mai importante avantaje de care te bucuri datorita serviciului de inchirieri auto

Esti atras de ideea de a apela la serviciul de inchirieri auto Bucuresti Otopeni? Cunoscand cat mai multe dintre beneficiile pe care le poti...

Relocarea casei sau a firmei? Ce ofera firmele de mutari

Un nou job, o noua perspectiva si, evident, o noua locuinta - cand viata te poarta catre alte meleaguri, este important sa se pastreze...