Acasă Home & Deco Avantaje la dublu: descopera durabilitatea si stilul dorit prin pardoseli decorative

Avantaje la dublu: descopera durabilitatea si stilul dorit prin pardoseli decorative

In general, pardoselile nu sunt elemente carora le acordam o atentie atat de mare in timp. Totusi, calitatea si aspectul lor au un cuvant mare de spus in functionalitatea si estetica unui spatiu, iar aceste pardoseli decorative de calitate isi vor face cu usurinta vazute avantajele.

Pardoselile decorative sunt, de cele mai multe ori, realizate din epoxid, un material caracterizat de rezistenta sporita si de flexibilitatea in materie de design. Epoxidul este un material folosit in general pentru sigilarea podelelor din beton. Este foarte intalnit in spatiile comerciale, in garaje si in multe alte spatii industriale, dar nu numai.

Avantajele pardoselilor decorative

Rezistenta

Realizarea de pardoseli decorative are, in primul rand, avantajul rezistentei. Acestea au o durata de viata mult mai mare decat alte pardoseli, iar degradarea se produce mult mai lent. Odata ce pardoseala s-a uscat, aceasta dobandeste o rezistenta foarte mare la absolut orice factori externi.

Intretinere

Pardoseala decorativa acopera in totalitate betonul, obtinandu-se o suprafata etansa si foarte fina. Din acest motiv, curatarea si intretinerea pardoselilor devine un lucru pe care il facem mult mai rapid si mai usor.

Siguranta

In spatiile industriale, unde este evidenta intensitatea activitatilor, este esential ca podeaua sa sprijine nivelul de siguranta. In locurile cu pardoseli decorative, alunecarea se produce mult mai greu, iar suprafata podelei este foarte rezistenta la fluctuatii de temperatura si la impact.

Estetica

Realizarea de pardoseli decorative este foarte populara si din motive estetice. Epoxidul poate fi realizat in foarte multe stiluri, avand o flexibilitate foarte mare in utilizarea pigmentilor si alegerea modelelor. Tocmai din acest motiv, pardoselile decorative sunt din ce in ce mai intalnite si in spatiile non-industriale.

Convenienta

Pardoselile decorative sunt realizate foarte rapid, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli care implica procedee cu mai multe etape de lucru si care au nevoie de multe zile pentru a fi finalizate.

Impermeabilitate

Epoxidul este foarte dens si obtine o impermeabilitate perfecta. Pardoselile acoperite cu epoxid au o rezistenta deosebita la apa, praf, subtante chimice sau bacterii. Este evident de ce in tot mai multe spatii, industriale sau nu, se alege realizarea de pardoseli decorative epoxidice.

Flexibilitate in utilizare

In ziua de astazi, intalnim pardoseli decorative in foarte multe locuri. Acestea se potrivesc de minune in fabrici, restaurante, cluburi, spitale, depozite, magazine, spatii de joaca etc.

Fie ca detinem un spatiu industrial, unul comercial, sau orice altfel de spatiu unde ne dorim siguranta si calitate, pardoselile epoxidice sunt ideale. Prin pardoseli decorative obtinem aceleasi avantaje ale pardoselilor epoxidice obisnuite, insa avem o flexibilitate deosebita in materie de design.

Pardoselile decorative pot fi realizate intr-o varietate foarte mare de culori, modele si combinatii. Astfel, putem obtine pardoseli pe care toti le admira, sau ba din contra, putem avea o pardosea care se integreaza foarte bine cu decorul spatiului si nu atrage atentia. Alegerea se face strict in functie de preferintele fiecaruia.

Pardoseli decorative variate

Pardoseli Industriale va ajuta sa obtineri pardoselile perfecte, la care visati. Companie cu renume in domeniu, ofera doar servicii de cea mai buna calitate, pentru a obtine, intotdeauna rezultatele mult dorite.

Pardoseli Industriale garanteaza calitatea in absolut orice proiect implementat, precum si asistenta specializata in tot procesul, de la informarea preliminara a clientului si pana la oferirea ultimelor sfaturi de dupa finalizarea lucrarii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Ceaiurile care te pot ajuta sa dormi mai bine

Simti ca nu te mai poti odihni asa cum trebuie pe timpul noptii? Atunci ar trebui sa cunosti cateva trucuri prin care sa poti...

Afla cat de usor se face achizitia unei masini second hand in leasing auto

Tot mai multe persoane aleg sa achizitioneze masini second hand, datorita multiplelor beneficii pe care acestea le ofera. Cel mai important avantaj este cel...

Avantaje la dublu: descopera durabilitatea si stilul dorit prin pardoseli decorative

In general, pardoselile nu sunt elemente carora le acordam o atentie atat de mare in timp. Totusi, calitatea si aspectul lor au un cuvant...

Lucian Bode: „Avem la TAROM un ajutor de salvare aprobat de catre Comisie”

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a mentionat faptul ca, in urmatoarea perioada, vor intra in somaj tehnic in jur de 5000 de angajati TAROM. „Companiile aeriene,...

Cum ajunge business-ul tau in primele pozitii in Google? Ai nevoie de optimizare SEO!

O componenta esentiala a marketingului digital este SEO (Search Engine Optimization), care se refera la cresterea vizibilitatii unui brand intr-o maniera controlata a rezultatelor...