Acasă Home & Deco Descopera ambianta si confortul de vis cu un semineu pe lemne...

Descopera ambianta si confortul de vis cu un semineu pe lemne modern

Un semineu lemne in livingul dumneavoastra inseamna o atmosfera magica care va va incalzi fiecare zi de iarna. Cu o evolutie impresionanta din punct de vedere tehnologic si arhitectural, semineele pe lemne pot fi  piese de creatie care sa infrumuseteze casa in orice anotimp, nu doar iarna.

In prezent nu mai exista limite in ceea ce priveste stilurile decorative, iar un semineu traditional, pe lemne, se poate transforma intr-o piesa care sa reflecte modernitate prin finisaje impresionante.

Criterii in alegerea unui semineu lemne

Daca doriti sa creati propriul model de semineu, echipa seminee-expert.ro raspunde in mod creativ tuturor cerintelor dvs. din punct de vedere estetic si va ghideaza pentru alegerea acelor caracteristici functionale menite sa asigure confortul si siguranta de care aveti nevoie.

Inainte de alegerea unui semineu trebuie sa cunoasteti aspectele principale care ii determina performanta si abia apoi sa va hotarati asupra designului. Acela este cel mai usor de ales.

  • Puterea de incalzire: acesta este cel mai important aspect dupa care trebuie sa va ghidati in achizitia unui semineu. Focarul este cel care determina puterea de incalzire, iar materialul cel mai bun pentru randament maxim este fonta. In functie de dimensiunea focarului, un sistem de incalzire tip semineu poate incalzi spatii generoase cu o putere termica ridicata, cea mai inalta fiind de 26kw.

  • Construirea unui cos de fum: existenta unui cos de fum este esentiala pentru functionarea unui semineu pe lemne, de aceea acesta nu se poate fi instala decat la case. Cosurile de fum pot fi din ceramica sau din inox si au importantul rol de a elimina in totalitate gazele arse, fumul si noxele. Pentru functionarea optima este necesara mentenanta acestuia o data pe an. Alegerea unui cos de fum si instalarea acestuia necesita interventia unui specialist.

  • Suprafata de incalzire si randament: un semineu pe lemne poate incalzi o intreaga casa sau o camera de 12 mp, de exemplu. Analizati spatiul pe care doriti sa il incalziti si rolul semineului in casa dvs. Este sistemul principal de incalzire sau unul alternativ?

Pe langa aceste importante detalii tehnice, atunci cand alegeti un semineu, masurati spatiul disponibil pentru acesta, vizualizati locul in care acesta va fi amplasat, creati sau alegeti un model care sa se potriveasca cu stilul arhitectural si decorativ al incaperii.

Avantajele si dezavantajele unui semineu pe lemne

Un semineu pe lemne este considerat o alegere buna deoarece utilizeaza pentru incalzire o resursa ecologica si regenerabila, costurile sunt reduse, functioneaza in absenta unei surse de energie si, nu in ultimul rand, creaza acea atmosfera autentica de pace, liniste si relaxare.

Ca orice altceva, un semineu lemne nu poate avea doar avantaje, asa ca exista si cateva motive pentru care nu mai este preferat. Construirea si intretinerea unui cos de fum este cel mai important dezavantaj al acestui sistem de incalzire. Totusi, cu o echipa calificata precum seminee-expert.ro te poti simti in siguranta.

Cosurile de fum au o garantie de pana la 30 de ani si sunt curatate o data pe an. Curatarea de cenusa si fum este o alta parte neplacuta a unui semineu pe lemne ca si pierderea unei parti din caldura pe cosul de evacuare a fumului.

Seminee ideale pentru orice exigente

Firma Seminee- Expert este specializata in importul, comercializarea si montarea de seminee, sobe si cosuri de fum premium in atelierele proprii. Cu o echipa formata din pietrari, sculptori, proiectanti si ingineri, orice client poate fi convins ca cerintele sale arhitecturale si functionale vor fi indeplinite in mod creativ si calitativ.

Seminee Expert este lider national in domeniul productiei de sisteme de incalzire alternative si are aici ca scop imbunatatirea permanenta a nivelului de calitate prin investirea in pregatirea personalului. Serviciile oferite includ consultanta in cumparare, montaj, personalizare si intretinere pe toata durata garantiei.

Doriti instalarea unui semineu, cere sfatul profesionistilor Seminee Expert!

Date de contact

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

FaceApp, aplicația care schimbă fețele oamenilor, are probleme în ceea ce privește politica de confidențialitate

FaceApp, aplicația descărcată de peste 700.000 de ori în fiecare zi, cea care schimbă fețele oamenilor, nu este văzută cu ochi buni de experți....

Descopera ambianta si confortul de vis cu un semineu pe lemne modern

Un semineu lemne in livingul dumneavoastra inseamna o atmosfera magica care va va incalzi fiecare zi de iarna. Cu o evolutie impresionanta din punct...

Cum sa alegem dormitoare potrivite dintre sute de oferte?

Sa incepi cautarea pentru mobila dormitoare este un lucru destul de entuziasmant fiindca orice mobilierul nou va aduce in casa ta un plus de...

Ce s-a întâmplat la nunta lui Sergio Ramos? Informații din culise

Un angajat ce s-a ocupat de organizarea nunții lui Sergio Ramos cu Pilar Rubio a vorbit despre neregulile din spatele evenimentului de lux. „A fost...

Cum ar fi trebuit să se încheie serialul Game of Thrones? Declarații oficiale de la regizor

Miguel Sapochnik, regizorul serialului Game of Thrones, a vorbit despre modul în care își dorea să arate finalul. Acesta voia să șocheze telespectatorii. „Voiam să-i...