Acasă Bussiness Ghid pentru proprietarii de afaceri: cum poti apela la cele mai bune...

Ghid pentru proprietarii de afaceri: cum poti apela la cele mai bune servicii de dezinsectie Valcea

Stiai ca mustele pot transmite pana la 100 de boli, cum ar fi tuberculoza, antraxul, holera sau febra tifoida?  Ele depun peste 2000 de oua intr-o singura luna. Extrem de populare in tara noastra, insectele daunatoare comune au capacitatea de a genera extrem de multe afectiuni in organismul uman.

Firmele sunt obligate sa efectueze operatiuni complete de igienizare, la un interval de timp stabilit in functie de sectorul de activitate. Esti antreprenor? Descopera cum poti apela la cele mai bune servicii de dezinsectie Valcea! Tine cont de legislatia in vigoare si de normele pe care le impune si lucreaza intotdeauna numai cu profesionisti.

Afla despre actiunile periodice de dezinsectie, conform legislatiei in vigoare

Din punct de vedere legal, dezinsectia (si masurile pe care ea le implica) nu reprezinta o simpla optiune, ci un criteriu obligatoriu pentru a respecta normele de igienizare. Aceste proceduri trebuie sa se desfasoare in anumite conditii, pentru a fi considerate eligibile cu reglementarile aflate in vigoare.

De la tipul de produse utilizate, avizate de catre Ministerul Sanatatii, si pana la procedurile adaptate normelor autoritatilor publice locale, exista reguli care trebuie urmate. Din acest motiv, trebuie sa faci cu grija selectia firmei cu care vei colabora, pentru a desfasura procedurile legale in incinta societatii tale. Firma trebuie sa presteze servicii de tip DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) si sa respecte toate normele. Nu neglija, sub nicio forma, aceste aspecte: risti sa fii amendat cu sume usturatoare, ce nu le poti evita.

 Companiile din domeniul alimentar si serviciile de dezinsectie: reguli stricte

Entitatile care isi desfasoara activitatea in industria alimentara sunt cu atat mai mult vizate de acest subiect. Reforma in domeniul sanatatii impune angajatorilor (persoane fizice si juridice) sa asigure toate conditiile necesare pentru efectuarea recurenta a procedurilor profesioniste de dezinsectie.

Substantele folosite trebuie sa apara in documentatie, iar angajatorul trebuie sa aloce fonduri pentru efectuarea acestor masuri. Domeniul alimentar este puternic implicat, intrucat vorbim despre spatii care intra in sfera consumatorului si ar putea impacta sanatatea la nivel public. Daca esti antreprenor in aceasta arie, trebuie sa te informezi complet despre furnizorii de servicii profesioniste de dezinsectie, la nivel local. Nu doar afacerile din domeniul alimentar sunt vizate, dar este o industrie „sensibila” din acest punct de vedere.

 Servicii de dezinsectie Valcea: Agromadpest.ro, cei mai buni de pe piata locala

Recomandarea nr. 1 in judetul Valcea este Agromadpest.ro, una dintre cele mai exigente firme atunci cand vine vorba de masurile de igienizare si dezinsectie. Aceasta echipa de specialisti cu o experienta de 3 ani se remarca prin calitatea produselor pe care le foloseste, ce bifeaza toate normele in vigoare.

Mai mult, ofera garantia lucrarilor efectuate si este apreciata pentru gradul crescut de responsabilitate pe care si-l asuma. Se ocupa atat de spatii comerciale, cat si de spatii rezidentiale, si trateaza cu un maxim de seriozitate fiecare proiect. Se asigura ca elimina si previne aparitia gandacilor, a gargaunilor, a plosnitelor, a tantarilor si a altor tipuri de daunatoare frecvent intalnite la noi in tara, ce iti pot afecta grav sanatatea.

Dezinsectie Valcea? Primeste consultanta de la Agromadpest.ro si bucura-te de calitatea ireprosabila a serviciilor pe care le presteaza: te vor tine departe de daunatori si vor bifa cu succes conditiile legislatiei.

 

Date de contact

Tel: +4 0722 271 302

E-mail: agromadpest@gmail.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Ceaiurile care te pot ajuta sa dormi mai bine

Simti ca nu te mai poti odihni asa cum trebuie pe timpul noptii? Atunci ar trebui sa cunosti cateva trucuri prin care sa poti...

Afla cat de usor se face achizitia unei masini second hand in leasing auto

Tot mai multe persoane aleg sa achizitioneze masini second hand, datorita multiplelor beneficii pe care acestea le ofera. Cel mai important avantaj este cel...

Avantaje la dublu: descopera durabilitatea si stilul dorit prin pardoseli decorative

In general, pardoselile nu sunt elemente carora le acordam o atentie atat de mare in timp. Totusi, calitatea si aspectul lor au un cuvant...

Lucian Bode: „Avem la TAROM un ajutor de salvare aprobat de catre Comisie”

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a mentionat faptul ca, in urmatoarea perioada, vor intra in somaj tehnic in jur de 5000 de angajati TAROM. „Companiile aeriene,...

Cum ajunge business-ul tau in primele pozitii in Google? Ai nevoie de optimizare SEO!

O componenta esentiala a marketingului digital este SEO (Search Engine Optimization), care se refera la cresterea vizibilitatii unui brand intr-o maniera controlata a rezultatelor...