Tuesday, December 10, 2019
Acasă Style & Beauty 11 secrete ce te vor ajuta să găsești parfumul perfect

11 secrete ce te vor ajuta să găsești parfumul perfect

Parfumul potrivit poate deveni semnătura ta. Acesta este cartea ta de vizită pentru cei pe care îi întâlnești, și o mângâiere pentru cei care te iubesc.

Găsirea parfumului tău semnătură este scopul nostru de astăzi. Iată un mic ghid care te va ajuta să faci alegerea perfectă!

Un parfum este compus din trei note: nota de suprafață, primul miros simțit după aplicare, nota de mijloc, mirosul care rămâne după ce prima notă se disipează și nota de bază, care rămâne pe piele un timp îndelungat.

Secrete pentru alegerea parfumului perfect

Secretul numărul unu: nu alege un parfum din impuls, ci doar după ce ai cunoscut nota finală!

Secretul numărul doi: Află care este paleta de arome de care te bucuri cel mai mult.
Parfumurile sunt clasificate în funcție de caracteristicile predominante ale mirosului. Cele patru palete de bază care alcătuiesc parfumurile sunt:

• Floral / Dulce;
• Citrice / Fructoase / Fresh;
• Oriental / Condimentate;
• Lemnoase / Cyphre.

Secretul numărul trei: achiziționează câteva parfumuri din fiecare paletă de arome. Este minunat să jonglezi cu mirosurile în funcție de sezon, ocazie sau stare de spirit dintr-o anumită zi! Fiecare persoană este unică, de aceea același parfum va mirosi diferit în funcție de cine îl poartă. Mai mult decât atât, mirosul este diferit în sticlă, pulverizat pe un bețișor de hârtie sau pulverizat pe piele.


Secretul numărul patru: Pulverizează mai întâi pe un bețișor de hârtie. Dacă după cinci-zece minute încă îți place mirosul, abia atunci pulverizează-l pe piele.

Secretul numărul cinci: este recomandat să iei în considerare tipul tău de piele. Dacă pielea este mai uscată, mirosul se va disipa mai repede.

Secretul numărul șase: simțul nostru olfactiv este mai ascuțit pe măsură ce ziua trece și, de asemenea, pe vreme caldă.

Secretul numărul șapte: Nu încerca multe parfumuri deodată! Astfel, te asiguri că nu le amesteci între ele și că le poți simți adevărata aromă.

Secretul numărul opt: Odată ce găsești parfumul perfect, alege articole de îngrijire complementare, care sunt în armonie cu acesta.

Secretul numărul nouă: Pentru o performanță optimă, parfumul trebuie aplicat pe punctele de puls: centrul gâtului, în spatele urechii, pe încheieturi și în spatele genunchiului.

Secretul numărul zece: Pentru ca parfumul să persiste mai mult timp, aplică puțină vaselină înainte sau aplică-l imediat după baie, când porii pielii sunt deschiși și vor absorbi mai ușor parfumul.

Cât despre secretul numărul unsprezece… Nu exagera! Nu vrei să fii tocmai tu cel care îi copleșește pe toți dintr-o încăpere cu un miros sufocant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cauti cele mai deosebite modele de coltare living? Iata cateva idei!

Daca vrei sa valorifici orice coltisor din spatiul pe care ai la dispozitie in locuinta ta, cea mai buna metoda este sa amplasezi chiar...

Descopera care sunt cele mai bune filme de Craciun

Magia pe care cu totii o simtim in perioada Craciunului ne face sa fim mai buni si sa apreciem mai mult lucrurile care ne...

Profita de cele mai bune oferte la baterii bideu Grohe: afla unde le gasesti

Ai nevoie de o baterie pentru bideu? Perfect! Ti-am pregatit un scurt ghid de cumparaturi, pe care sa il folosesti atunci cand pornesti in...

Au fost creați neuronii artificiali

O nouă invenție a revoluționat lumea științei. Au fost creați neuronii artificiali care sunt capabili să repare circuitele nervoase din creier. Oamenii de știință menționează...

Sfaturi pentru alegerea unui birou perfect. Afla care e achizitia perfecta pentru tine

In momentul in care ai un birou care iti satisface toate nevoile, ziua la lucru va parea ca se scurge mult mai rapid decat...