Monday, September 23, 2019
Acasă Style & Beauty 11 secrete ce te vor ajuta să găsești parfumul perfect

11 secrete ce te vor ajuta să găsești parfumul perfect

Parfumul potrivit poate deveni semnătura ta. Acesta este cartea ta de vizită pentru cei pe care îi întâlnești, și o mângâiere pentru cei care te iubesc.

Găsirea parfumului tău semnătură este scopul nostru de astăzi. Iată un mic ghid care te va ajuta să faci alegerea perfectă!

Un parfum este compus din trei note: nota de suprafață, primul miros simțit după aplicare, nota de mijloc, mirosul care rămâne după ce prima notă se disipează și nota de bază, care rămâne pe piele un timp îndelungat.

Secrete pentru alegerea parfumului perfect

Secretul numărul unu: nu alege un parfum din impuls, ci doar după ce ai cunoscut nota finală!

Secretul numărul doi: Află care este paleta de arome de care te bucuri cel mai mult.
Parfumurile sunt clasificate în funcție de caracteristicile predominante ale mirosului. Cele patru palete de bază care alcătuiesc parfumurile sunt:

• Floral / Dulce;
• Citrice / Fructoase / Fresh;
• Oriental / Condimentate;
• Lemnoase / Cyphre.

Secretul numărul trei: achiziționează câteva parfumuri din fiecare paletă de arome. Este minunat să jonglezi cu mirosurile în funcție de sezon, ocazie sau stare de spirit dintr-o anumită zi! Fiecare persoană este unică, de aceea același parfum va mirosi diferit în funcție de cine îl poartă. Mai mult decât atât, mirosul este diferit în sticlă, pulverizat pe un bețișor de hârtie sau pulverizat pe piele.


Secretul numărul patru: Pulverizează mai întâi pe un bețișor de hârtie. Dacă după cinci-zece minute încă îți place mirosul, abia atunci pulverizează-l pe piele.

Secretul numărul cinci: este recomandat să iei în considerare tipul tău de piele. Dacă pielea este mai uscată, mirosul se va disipa mai repede.

Secretul numărul șase: simțul nostru olfactiv este mai ascuțit pe măsură ce ziua trece și, de asemenea, pe vreme caldă.

Secretul numărul șapte: Nu încerca multe parfumuri deodată! Astfel, te asiguri că nu le amesteci între ele și că le poți simți adevărata aromă.

Secretul numărul opt: Odată ce găsești parfumul perfect, alege articole de îngrijire complementare, care sunt în armonie cu acesta.

Secretul numărul nouă: Pentru o performanță optimă, parfumul trebuie aplicat pe punctele de puls: centrul gâtului, în spatele urechii, pe încheieturi și în spatele genunchiului.

Secretul numărul zece: Pentru ca parfumul să persiste mai mult timp, aplică puțină vaselină înainte sau aplică-l imediat după baie, când porii pielii sunt deschiși și vor absorbi mai ușor parfumul.

Cât despre secretul numărul unsprezece… Nu exagera! Nu vrei să fii tocmai tu cel care îi copleșește pe toți dintr-o încăpere cu un miros sufocant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Leonard Doroftei: „Cred ca nu ar fi om pe strada pe care sa nu il iau in brate si sa ii spun ca il...

Fostul campion Leonard Doroftei a trasmis un mesaj, dupa ce a plecat din Romania, prin intermediul caruia explica ce ar face daca s-ar intoarce...

Care este cea mai calculata metoda de a alege un semineu pe colt? Afla acum raspunsul

Indiferent ca vrei sa iti renovezi casa, cabana sau vrei sa te apuci de o noua constructie, sunt anumite aspecte pe care nu le...

Decontarea directa pentru asigurarea RCA va fi obligatorie

Potrivit presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, in viitorul apropiat va fi obligatorie decontarea directa a asigurarilor RCA. „Tot pentru cresterea increderii consumatorilor ne gandim sa...

Vopsire MDF sau infoliere MDF? Vezi ce merita sa alegi pentru mobilier rezistent si aspectuos

MDF-ul este un derivat din lemn extrem de apreciat, atat de clientii business, cat si de clientii persoane fizice. Nu numai producatorii de mobila...

Vrei sa stii care este pretul unui lac pentru lemn exterior? Vezi unde gasesti cele mai bune oferte

Daca te afli in cautarea unui lac foarte bun pentru a proteja (de orice fel de intemperii) mobilierul de gradina, gardurile, ferestrele si usile...