Saturday, October 19, 2019
Acasă Style & Beauty Greșeli de make-up. Ce să nu faci niciodată atunci când te machiezi

Greșeli de make-up. Ce să nu faci niciodată atunci când te machiezi

Machiajul a devenit un accesoriu indispensabil femeilor, și de aceea este întotdeauna prezent în rutina zilnică.

Chiar dacă alegi să realizezi un machiaj puternic, full face, sau unul discret, trebuie să ții cont de câteva reguli de aur pentru a arăta impecabil și pentru a nu atrage atenția în mod negativ.

În continuare, îți vom prezenta câteva dintre cele mai întâlnite greșeli de make-up, pentru a te putea feri întotdeauna de ele.

Alegerea unui fond de ten nepotrivit

Nuanța fondului de ten este extrem de importantă și de aceea nu trebuie să achiziționăm niciodată un astfel de produs fără să îl testăm în magazin. Pe lângă faptul că textura acestuia trebuie să se potrivească tipului nostru de ten, nuanța lui nu trebuie să fie nici mai deschisă și nici mai închisă decât pielea noastră, deoarece se va vedea totul extrem de inestetic. Dacă totuși ai nimerit un astfel de produs într-o nuanță diferită de cea a tenului tău, folosește picăturile ce schimbă culoarea acestuia. Ele pot deschide sau închide culoarea produsului și te pot ajuta până în momentul în care ajungi din nou în magazinul de cosmetice.

Pune accentul doar pe o parte a feței

În momentul în care folosești un ruj puternic, nu este indicat să realizezi și un machiaj strident al ochilor. Dacă vei face acest lucru, vei atrage atenția într-un mod negativ, și cu siguranță nu urmărești acest lucru.

Conturarea corespunzătoare a sprâncenelor

Alege o nuanță potrivită pentru sprâncenele tale, în funcție de culoarea părului. Multe femei nu țin cont de acest aspect extrem de important și reușesc să distrugă de tot trăsăturile placute pe care le au. Mai mult decât atât, sprâncenele trebuie conturate după o anumită tehnică în degrade, începând de la codiță, unde culoarea va fi cea mai închisă, până la bază, unde totul va fi extrem de natural.

Alege întotdeauna un blush discret

Nu de puține ori am văzut pe stradă femei roz în obraz, o nuanță extrem de aprinsă și de artificială. Blush-ul trebuie să fie întotdeauna discret și să se potrivească nuanței tenului nostru. Aplică-l întotdeauna cu o pensulă corespunzătoare, pentru un look fresh și natural. În cazul în care ai un ten acneic, nu folosi niciodată un blush cremă. Acesta va accentua problemele și va oferi tenului un aspect neplăcut.

Alegerea nuanței iluminatorului

Nu opta niciodată pentru un iluminator auriu, bronze, în cazul în care ai o piele extrem de deschisă, palidă. Un highlighter auriu poate fi folosit de femeile cu ten închis sau măsliniu. Pentru o piele deschisă, alege întotdeauna o nuanță alb-aurie, cât mai naturală și mai discretă. Nu abuza de acest produs de make-up ci aplică doar atât cât este nevoie, pentru a oferi tenului un aspect sănătos.

Nu folosi pe ten produse sidefate pe timpul zilei

Produsele de conturing și blush-ul folosite în timpul zilei trebuie să fie neapărat matte. Acestea vor da întotdeauna un aspect natural și nu unul de podium sau de club.

Conturul buzelor

Încearcă să nu depășești conturul buzelor atunci când folosești rujul. Cu cât este totul mai natural, cu atât va arăta mult mai bine. Dacă ai dificultăți în aplicarea rujului, alege nuanțe naturale, la care nu se observă atât de tare atunci când nu ai reușit să fii extrem de precisă.

 

Gloss-ul pentru buzele subțiri

În cazul în care ai buzele subțiri, încearcă să folosești cât mai multe produse matte și să eviți gloss-ul sau rujurile sidefate, lucioase și pline de sclipici. Acestea vor da buzelor un aspect și mai subțire, lucru pe care cu siguranță nu ți-l dorești. Dacă vrei să dai buzelor mai mult volum, aplică puțină pudră de conturing sub buza de jos. Te va ajuta!

Indiferent de ocazia pentru care te machiezi, trebuie să ții cont de toate aceste sfaturi. Ele te vor ajuta să obții un make-up impecabil și să arăți natural.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Mary Aiken, expert mondial în cyberpsihologie: „Tehnologia nu e nici bună, nici rea. Este doar folosită bine sau mai puţin bine de oameni!”

Mary Aiken, expertul mondial în cyberpsihologie, a venit la București și a vorbit despre riscurile la care ne supunem atunci când ne expunem în...

Descopera care este utilitatea chestionarelor auto

  Doresti sa descoperi care este utilitatea chestionarelor? Atunci acceseaza acest link https://www.odat.ro/raspunsuri-drpciv/ si vei descoperi cat de importante sunt acestea pentru a invata asa...

Donald Trump: „Ei trebuie, alături de Europa și alții, să fie atenți”

Donald Trump a scris pe Twitter un mesaj de avertizare. Acesta a menționat că va distruge economia din Turcia dacă armata depașește limitele. „După cum...

Baterii senzor – cum sa aduci tehnologia potrivita in baia ta?

Mutarea intr-o locuinta noua, sau pur si simplu reamenajarea casei presupune, inclusiv, o schimbare si a aspectului baii. Intr-o astfel de incapere nu trebuie...

Threads, noua aplicație de mesagerie lansată de Facebook

Joi, Facebook a lansat aplicația de mesagerie Threads. Aceasta permite utilizatorilor să trimită prietenilor, ce se află pe o listă predefinită, fotografii și clipuri...