Acasă Bussiness Am găsit jobul ideal: un hotel de lux din Insulele Maldive caută...

Am găsit jobul ideal: un hotel de lux din Insulele Maldive caută vânzători de carte și librari

Sunetul îmbietor al valurilor, palmierii care par să atingă cerul albastru și calmul situat la mare depărtare de zgomotul vieții urbane – cui nu i-ar plăcea să trăiască în aceste condiții? Dacă simți că acest decor ți s-ar potrivi, am vrea să îți împărtășim ceva care cu siguranță ți-ar fi pe plac.

La o primă vedere, sună ca o știre falsă, dar după o cercetare îndelungată am descoperit că nu este o glumă, ci o ofertă de muncă cât se poate de adevărată. Mulți oameni sunt obișnuiți să primească spam-uri în care sunt notificați de câștigarea unui premiu, a unei mașini sau a unui telefon. În acel moment, cei mai mulți preferă să ignore aceste mesaje, deoarece sună prea bine ca să fie adevărat. Înainte de a apăsa butonul de “spam” în cazul acestei știri, vrem să te asigurăm că această ofertă de muncă este 100% adevărată.

Librarul de sub palmieri

Insulele Maldive reprezintă un cunoscut arhipelag de vis, situat în mijlocul Oceanului Indian. Guvernul din Maldive caută un “șoarece de bibliotecă” pentru a lucra în unul din complexele turistice de 5 stele, la Soneva Fushi Eco-Hotel. Această ofertă incredibilă a fost publicată de Philip Blackwell.

Poziția presupune semnarea unui contract de 3 luni și include responsabilități precum organizarea de cursuri de scriere creativă pentru clienți, distrarea copiiilor cu diverse cărți de istorie și scrierea unui blog original, bazat pe experiența personală.

Există o serie de opțiuni pentru cei care își doresc să citească în stațiuni de lux celebre. Blackwell este sigur că acest loc va atrage o serie de turiști bibliofili, el însuși provenind dintr-o familie faimoasă de librari, gestionând peste 250 de librării care furnizează cărți pentru stațiuni maritime și croaziere de lux de renume.

Jobul este ideal pentru foarte mulți oameni. Vilele din acest complex turistic pot fi închiriate până la $26.000, dar această poziție va oferi norocosului chiriaș dreptul de a se bucura de o ședere fără costuri. Blackwell a avut ideea de a deschide o librărie în această stațiune după ce a observat lipsa oportunităților de a citi pe timpul vacanțelor.

Dacă te primesc, trimite-ne o felicitare

Această stațiune de lux este frecventată adesea de Familia Regală a Angliei, precum și de mai multe vedete din Hollywood. Un alt motiv pentru a aplica la acest job de vis este acela că vei putea cunoaște oameni celebri din toată lumea. Oferta a fost publicată inițial pe site-ul BookBrunch, un nume cunoscut în industria cărților în limba engleză.

Dacă vrei să aplici pentru această poziție, trebuie să te grăbești – poți trimite CV-ul tău la hello@ultimatelibrary.co.uk, unde poți solicita și alte informații suplimentare.

Cărțile vor fi selectate din o gamă variată de subiecte, precum povești locale, povești despre viața acvatică și câteva lucrări celebre menite să atragă interesul clienților înstăriți.

Trendul vânzării de cărți calitative către clienți cu o condiție materială foarte bună se află la început. Tot mai multe vase de croazieră și hoteluri de lux adoptă acest trend și pare să funcționeze de minune. Oricine poate citi de pe un dispozitiv electronic, însă cărțile de hârtie au început să devină o raritate în zilele noastre.

Te gândești să aplici pentru această ofertă? Dacă nu, dă-le de știre celor interesați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cauti servicii de inchirieri masini in aeroportul Otopeni? Fa-ti itinerariul pentru o mica excursie!

Daca tot apelezi la servicii de inchirieri masini aeroport Otopeni, ar fi pacat sa nu explorezi si orasul. Profita de mobilitatea pe care ti-o...

Esti in cautarea unei pardoseli pentru propriul magazin? Afla ce variante ai!

Intentionezi sa deschizi un magazin si vrei sa incepi amenajarea spatiului pe care il ai? Primul pas pe care trebuie sa il faci in...

Impartirea mancarii de pisici pe categorii de varsta – Junior vs. Adult

Daca am avut macar o pisica de-a lungul vietii noastre sau daca avem prieteni care au pisici, stim cu siguranta ca sunt niste fiinte...

La ce sa fii atent atunci cand cumperi tabla de acoperis faltuita: 3 criterii esentiale

Tabla acoperis faltuita se bucura de popularitate in aceasta perioada, mai ales pentru ca se poate aplica pe casele modulare, tiny houses si alte...

Top 3 motive pentru care varstnicii aleg sa se mute intr-un camin de batrani

Privind situatiile altor oameni din exterior, multa lume crede ca decizia de a merge la un camin de batrani este a familiei si nu...