Acasă Tech Cum ajunge business-ul tau in primele pozitii in Google? Ai nevoie de...

Cum ajunge business-ul tau in primele pozitii in Google? Ai nevoie de optimizare SEO!

O componenta esentiala a marketingului digital este SEO (Search Engine Optimization), care se refera la cresterea vizibilitatii unui brand intr-o maniera controlata a rezultatelor de pe motoarele de cautare. Cu alte cuvinte, exista strategii, tactici si metode specializate prin care afacerea ta devina vizibila pentru o persoana care cauta un anumit produs sau serviciu pe Google.

Practicile de optimizare SEO sunt o arie disciplinara in sine, motiv pentru care au aparut si s-au dezvoltat specializari focusate doar pe aceasta zona de expertiza. Daca ai nevoie de ajutor in aceasta directie, pentru a-ti dezvolta propriul business, poti apela la o agentie de marketing care pune la dispozitie aceste servicii prin experti instruiti in mod special.

Ai nevoie de ajutor pe zona de optimizare Search Engine Optimization? Iata cum sa cauti specialisti

Arhitectura website-ului de prezentare, structura link-urilor, crearea continutului relevant – toate acestea sunt doar cateva dintre procesele pe care le implica optimizarea SEO. Ele sunt consumatoare de timp si necesita o anumita expertiza. De la un punct al dezvoltarii afacerii tale, este foarte greu sa te ocupi tu singur de toate aceste practici, motiv pentru care e recomandat sa apelezi la o agentie specializata. Atunci cand esti in cautarea unui astfel de colaborator, e bine sa iei in calcul anumite elemente absolut esentiale:

  1. Experienta agentiei cuantificata in ani

O agentie lansata de mai mult timp pe piata are o vasta carte de vizita dupa care te poti orienta pentru a preconiza rezultatele colaborarii. Ii vei putea studia portofoliul de clienti si vei putea accesa review-uri si recomandari primite de la antreprenori. Experienta are un impact direct si asupra seriozitatii cu care vor fi tratate proiectele, dar nu numai. Si nivelul de expertiza va fi unul cu totul altul intr-o astfel de agentie.

  1. Dimensiunea agentiei si portofoliul de clienti

Daca dispui de un buget mai redus, pentru un proiect de mici dimensiuni, trebuie sa te asiguri ca agentia cu care vei colabora va aloca focus, timp si energie pentru o buna implementare a serviciilor contractate. Nu poti stii asta daca nu urmaresti review-urile primite si mentiunile despre respectiva agentie. Un criteriu orientativ poate fi si portofoliul de clienti, pe care intotdeauna este bine sa il studiezi in cel mai mic detaliu.

  1. Deschiderea celor cu care vei colabora

Este foarte important sa gasesti din start deschiderea necesara fata de nevoile de promovare ale afacerii tale. Este recomandat sa stai fata in fata cu reprezentanti ai agentiei sau sa discutati telefonic. Sansele unei colaborari reusite cresc proportional cu interesul, deschiderea si compatibilitatea dintre cele doua parti. De regula, cele mai cunoscute agentii sunt extrem de orientate catre client, oferind deschidere.

Apeleaza la Fortin.Agency pentru optimizare SEO

Daca vrei cele mai bune servicii de optimizare SEO de la A la Z, atunci iti recomandam cu incredere agentia full service din Bucuresti, Fortin.Agency, cunoscuta pentru rezultatele dovedite in diverse arii de activitate ale business-urilor.

De la optimizarea codului sursa, pana la crearea de continut relevant bine structurat pentru o pozitie superioara in cautari, Fortin.Agency se ocupa de toate etapele necesare pentru a te aduce in primele locuri pe Google si pentru a-ti imbunatati rezultatele de afaceri. Este o echipa tanara, deschisa, creativa, orientata catre solutii moderne, ce tin – real –  pasul cu ultimele tendinte din marketingul digital.

 

Date de contact:

Tel: +0746259994

E-mail: office@fortin.agency

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

5 lucruri la care trebuie sa fii atent daca vrei sa-ti pastrezi dintii sanatosi

O dantură sănătoasă este oglinda unui întreg organism sănătos. Din această cauză trebuie să acordăm o atenție deosebită îngrijirii dinților și să acționăm preventiv....

31 de companii au primit amenzi uriase

Anumite companii care isi desfasoara activitatea pe piata comercializarii lemnului, mai exact 31 la numar au fost amendate cu 29.6 milioane de lei de...

Cum iti dai seama ca turbina nu mai functioneaza corect?

Turbina este o piesa importanta in ansamblul motor al unui vehicul, care poate creste cu pana la 40% puterea acestuia. In conditii normale, o...

Cele mai interesante lucruri despre Zanzibar

Cand auzi de Zanzibar cel mai probabil te gandesti la acele locuri cu  ape turcoaz extrem de limpede, nisip fin alb, palmieri inalti si...

Exercitii pentru un abdomen mai ferm

Vrei sa ai un abdomen puternic si plat? Atunci poti sa iti indeplinesti aceasta dorinta arzatoare de-a ta daca pe langa o alimentatie adecvata...