Monday, September 25, 2023
Acasă Tech Care sunt cele mai bune branduri de laptop in anul 2020

Care sunt cele mai bune branduri de laptop in anul 2020

Vrei sa stii care sunt cele mai bune laptopuri in anul 2020? In cursul acestui an tot mai multe persoane si-au cumparat laptopuri. Acceseaza https://www.site-pedia.ro/7-Calculatoare/ pentru mai multe informatii despre calculatoare.

   Iata care sunt cele mai bune branduri de laptop

Asus

Asus este o companie care a realizat laptopuri tot  mai moderne. Acestia au realizat si laptopuri cu doua ecrane si portabile de gaming super puternice. Asus a dezvoltat o oferta solida de laptopuri portabile de la cele mai mici modele pana la cele mai puternice astfel incat sa isi multumeasca toata clientela.

Dell

Dell este o companie cu sediul in Texas si are o istorie bogata in realizarea laptopurilor. Aceasta a introdus ramele foarte inguste pe cele patru laturi ale ecranului in momentul in care a fost introdusa linia XPS. Compania a obtinut un loc foarte bun pentru calitatea produselor realizate. Ofertele acestei companii cuceresc segmente de piata tot mai des.

HP

HP este un brand foarte renumit de laptopuri. Acesta a creat numeroase laptopuri precum cele premium, business si de gaming. Modelele lansate de HP in ultimii ani au un design mai modern care surprinde prin puterea si prin stabilitatea device-urilor.  Un alt aspect remarcabil este suportul care este acordat clientilor.

Apple

Laptopurile Apple au fost mereu preferate de editorii foto-video, programatori dar si utilizatori obisnuiti care apreciaza imbinarea ultimelor tehnologii cu sistemul de operare MacOS.  Viteza de operare dar si stabilitatea exceptionala a sistemului l-au facut sa se numere printre cele mai performante produse de pe piata.

Microsoft

Cu toate ca acum ceva timp Microsoft nu prezenta atat de multa incredere, compania a reusit sa isi depaseasca conditiile si sa realizeze cele mai remarcabile produse. Compania care are in spate cel mai utilizat sistem de operare si anume, Windows a reusit sa se faca remarcata prin gama Surface, mai exact laptopuri cu o impresionanta durata de viata a bateriei dar si cu cel mai bun device 2 in 1 si cea mai buna tableta de buget.

Laptopurile sunt produse care nu pot lipsi din nicio locuinta. Avem nevoie de ele in fiecare zi pentru a ne putea duce la bun sfarsit toate sarcinile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Descoperă tot ce trebuie să știi despre rampele auto

Dacă îți place să îi ajuți pe cei din jurul tău și totodată ai fost suficient de inspirat încât să te gândești la o...

Află tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unor parcuri cu panouri fotovoltaice!

Dacă îți dorești un parc cu panouri fotovoltaice, poți fi încrezător că este o investiție foarte bună și o soluție inovatoare și durabilă pentru...

Descoperă 5 lucruri pe care este bine să le știi despre coșurile de fum

Toate prețurile aferente întreținerii unei locuințe au crescut considerabil în ultimul an, în contextul liberalizării pieței de energie electrică, precum și în contextul războiului...

Descopera informatiile de care ai nevoie inainte de a-ti face un tatuaj!

Tatuajele sunt la moda inca din trecut si nu se demondeaza daca sunt lucrate frumos, iar modelele alese sunt potrivite persoanei si o reprezinta! Fie...

Tot ce trebuie sa stim despre un implant dentar. Afla informatii utile de la specialisti

Daca te afli in situatia in care ai pierdut un dinte, atunci mergi cat mai repede la medicul dentist. In felul acesta vei evita...