Acasă Evenimente Alege un primar cu initiative – Ai incredere in Stefan Daniel Badea

Alege un primar cu initiative – Ai incredere in Stefan Daniel Badea

Stefan Daniel Badea candideaza la functia de primar pentru comuna Crevedia Mare din partea Aliantei USR – PLUS si evidentiaza, in cadrul interviului, ca isi doreste ca schimbarile comunei sa asigure dezvoltarea pe mai multe segmente, astfel incat sa fie acoperite toate nevoile locuitorilor, indiferent de varsta.

Domnule Stefan Daniel Badea, sunteti unul dintre candidatii la functia de primar pentru comuna Crevedia Mare, asadar, care va fi sloganul dumneavoastra si care este motivul pentru care l-ati ales?

Motto-ul care ma reprezinta cel mai bine este: ”START implicare! STOP nepasare!” si consider ca aceste 4 cuvinte redau cel mai bine ceea ce imi doresc sa realizez pentru aceasta comuna, in care, de altfel, am crescut si locuiesc chiar si in acest moment.

Care este programul politic pe care doriti sa-l prezentati si ce schimbari credeti ca va aduce comunei?

Sunt economist si in momentul de fata activez in domeniul medical, ca Reprezentant Medical. Asadar, consider ca este foarte important sa se asigure dezvoltarea diverselor domenii, mai cu seama medical, educational si cultural.

Am gandit schimbarile in asa masura incat toti locuitorii comunei Crevedia Mare, sa poata beneficia de toate avantajele.

„Toti locuitorii trebuie sa aiba acces la servicii medicale de calitate”

Pentru ca sunt 3 domenii in care va doriti sa investiti, ar fi bine sa le prezentam pe rand, asa ca, propun sa incepem cu cel medical. Ce va doriti sa aduceti nou in sistemul medical comunal?

Consider ca toti locuitorii trebuie sa aiba acces la servicii medicale de calitate, asa ca, proiectul prevede asigurarea serviciilor medicale din cabinetele comunale la standarde europene, iar acest fapt impune modernizarea si extinderea spatiului destinat dispensarului medical, astfel incat sa poata fi desfasurata activitatea mai multor specialitati.

De asemenea, reprezinta o urgenta infiintarea unui serviciu medical de permanenta, pentru ca prin constituirea unui regim de garda, locuitorii se vor putea deplasa ori de cate ori intampina vreo dificultate in ceea ce priveste sanatatea, fara a mai fi nevoiti sa respecte un anumit program.

Ce va doriti sa aduceti nou la nivel cultural in cadrul comunei?

Imi doresc modernizarea, cat si reabilitarea Caminului Cultural, pentru a redeveni un centru multicultural. Astfel, in acest spatiu se vor putea desfasura foarte multe activitati precum concerte,  spectacole de dans, centre de lectura, dar se vor putea sustine si diverse evenimente din cadrul scolilor si primariei.

Considerati ca educatia este foarte importanta pentru oricine, mai ales in ceea ce priveste elevii. Ce schimbari sunt prevazute in acest sens?

Da, asa este. Educatia sta la baza formarii adultului de mai tarziu, asa ca, pentru o buna desfasurare a actului educational, este vitala modernizarea si extinderea tuturor unitatilor de invatamant din comuna.

Asadar, am gandit acest punct al proiectului, astfel incat scolile si gradinitele vor fi echipate si dotate, atat cu aparatura, cat si cu piese de mobilier, iar grupurile sanitare vor fi modernizate.

In ceea ce priveste gradinita, doresc sa vin in sprijinul tinerilor parinti prin implementarea unei gradinite cu program prelungit, pentru ca este important ca acestia sa-si poata desfasura activitatile profesionale.

In acelasi timp, imi doresc motivarea elevilor si profesorilor ce au rezultate deosebite.

Domnule Stefan Daniel Badea, ce alte planuri mai aveti pentru ca modernizarea comunei sa fie exact cea pe care o vor atat locuitorii, cat si dumneavoastra?

Proiectul pe care eu il propun este unul foarte bine pus la punct, asa ca, mai sunt alte 9 puncte importante pe care imi doresc sa le prezint. Pentru ca imi doresc ca si calitatea vietii locuitorilor sa fie mult imbunatatita, consider ca acest fapt nu este posibil fara urmatoarele:

  • Infiintarea retelei de distributie de gaze naturale;
  • Infiintarea retelei de canalizare;
  • Extinderea retelei de apa curenta;
  • Extinderea retelei de iluminat public in intreaga comuna;
  • Managementul deseurilor;
  • Instalarea unui sistem video si dezvoltarea serviciilor publice online;
  • Crearea unei piete agro-alimentare;
  • Extinderea si amenajarea drumurilor comunale;

Scopul acestor investitii este de a imbunatati calitatea vietii locuitorilor, de a atrage investitori, de a reduce poluarea, reducerea factorilor de risc pentru sanatatea populatiei, dezvoltarea unor noi locuri de munca si realizarea statiei de epurare si tratare a apelor uzate.

„Sunt orientat catre solutionarea problemelor”

De ce credeti ca ar trebui ca populatia comunei sa va acode votul?

Sunt un om cu principii, disciplinat, exigent cu multiple abilitati si sunt orientat catre solutionarea problemelor. Imi doresc sa fiu cat mai aproape de locuitorii comunei si sa le ofer transparenta, astfel incat vor avea acces la toate informatiile privind cheltuielile si nu numai, si nu in ultimul rand, cred in proiectul meu! Cred in schimbare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Tips&tricks: cum te ajuta ceaiul de detoxifiere sa-ti cureti organismul?

Stiai ca produsele alimentare din comert au in componenta lor elemente toxice, din cauza carora organismul tau poate ajunge sa cedeze? Daca vrei sa elimini...

Afla cum poti sa alegi cel mai eficient insecticid

Orice substanta toxica utilizata pentru uciderea insectelor se numeste insecticid. Aceasta substanta este utilizata in special pentru combaterea daunatorilor care ataca si deranjeaza omul,...

Capa de blana naturala, o piesa cheie pentru garderoba ta

Garderoba oricarei femei elegante trebuie sa contina o piesa de colectie ce are potentialul de a reinventa orice tip de tinuta: capa blana naturala....

Anvelope OFF ROAD Noi sau Resapate – Ce sa aleg?

Masinile 4X4, numite si off-road, jeepuri sau vehicule cu 4 roti motrice, sunt masinile ce pot circula pe orice tip de teren. Le putem...

Care sunt obiectele si utilajele pe care le poti inchiria in domeniul constructiilor?

Domeniul constructiilor este in continuare infloritor in Romania, in ciuda dificultatilor impuse de pandemia de Covid-19, insa este indicat sa ramai prevazator atunci cand...