Acasă Tech Sisteme de supraveghere la preturi super avantajoase. Afla de unde le poti...

Sisteme de supraveghere la preturi super avantajoase. Afla de unde le poti achizitiona

Paza buna trece mereu primejdia rea, indiferent ca este vorba de sediul firmei tale sau, pur si simplu, de propria locuinta. Astazi ai la dispozitie o varietate de metode si echipamente, care te ajuta sa te simti in siguranta.

Exista foarte multe tipuri de sisteme de supraveghere, cu functionalitati diverse, care asigura o monitorizare completa. Produse noi apar frecvent, insa cum stii pe care sa il alegi? Iti venim in ajutor cu informatii despre cele mai moderne sisteme supraveghere, pe care le poti cumpara la preturi super mici. Descopera ce trebuie sa contina un kit complet si ce variante sunt disponibile pentru achizitia din online.

Ce aleg: digital IP sau analogic HD?

Tipul sistemului de supraveghere: este prima decizie pe care trebuie sa o iei. Exista doua mari categorii: sisteme analogice HD si sisteme digitale IP, ambele recomandate, dar in situatii distincte. Alegerea unui anumit tip de sistem in defavoarea altuia trebuie sa aiba la baza scopul achizitiei si, implicit, al monitorizarii pe care o vei realiza. Sistemul de supraveghere analogic capteaza informatia si o transmite prin cabluri coaxiale. Imaginile stocate au o rezolutie mai mica, spre deosebire de sistemul de supraveghere digital, care asigura o rezolutie la un nivel superior.

Cele din urma transmit semnalul prin retele de comunicare, si sunt usor mai costisitoare decat alternativa. Sistemele analogice sunt mai putin folosite astazi, pentru ca nu pot genera imagini suficient de clare si detaliate. Cu un astfel de sistem, nu poti avea asteptarea ca vei putea distinge trasaturile faciale ale persoanei monitorizate. Pentru un plus de siguranta, alege digital.

Ce contine un kit de supraveghere Digital IP?

Exista nu mai putin de 10 elemente pe care trebuie sa le contina un set complet de supraveghere. Pentru ca vorbim despre un sistem Digital IP, vom avea urmatoarele device-uri si accesorii: un NVR (Network Video Recorder) sau inregistratorul video de retea, Hard Disk-ul (unde se vor stoca imaginile), camerele video IP digitale (care vor capta imaginile), o sursa de alimentare pentru camere, cabluri (UTP, FTP – pentru a realiza conexiunea in retea) si cablul de alimentare), mufe (pentru cablurile UTP si FTP), UPS, un monitor pentru urmarirea imaginilor si accesorii diverse pentru instalare: copex, doze, pat cablu si asa mai departe.

Atunci cand nu se foloseste o sursa de alimentare, se poate utiliza un Switch POE pentru camerele video.

Ce contine un kit de supraveghere Analogic HD?

Din punct de vedere al componentelor, vom numara tot 10 elemente si in cazul acestui tip de sistem de supraveghere. In continuare vei avea nevoie de un Hard Disk, o sursa de alimentare, cabluri, mufe, diverse accesorii necesare in instalarea si conectarea device-urilor si un monitor pentru a urmari imaginile captate.

Exista, insa, doua mari diferente intre sistemul analogic si cel digital: nu vei mai utiliza un NVR (Network Video Recorder), ci un DVR (Digital Video Recorder), iar camerele video nu vor fi din categoria celor IP digitale, ci se vor clasa in tipologia celor analogice HD. Nimic mai simplu: trebuie sa stii diferentele.

Gama de sisteme supraveghere de la E-camere.ro

Oferta de sisteme supraveghere de la E-camere.ro este si a fost mereu avantajoasa. De aici poti achizitiona atat un sistem supraveghere video exterior car si unul pentru interiorul locuintei, la cel mai bun pret.

Acest magazin online vine in intampinarea clientilor sai cu cele mai avansate si performante sisteme de monitorizare, la un pret extrem de avantajos.

Date de contact:

Tel: 0767 390 475

E-mail: vanzari@e-camere.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Sisteme de supraveghere la preturi super avantajoase. Afla de unde le poti achizitiona

Paza buna trece mereu primejdia rea, indiferent ca este vorba de sediul firmei tale sau, pur si simplu, de propria locuinta. Astazi ai la...

Profita de beneficiile oferite de un carucior 3 in 1. Alege-l pe cal care iti indeplineste toate cerintele

Daca familia ta urmeaza sa se mareasca in curand, atunci  nu lasa toate pregatirile pe ultima suta de metri. Pregateste-te din timp, pentru a...

Esti interesat de un aparat auditiv profesional la pret bun? Afla mai multe despre hipoacuzia la batrani

Daca ai cautat „aparat auditiv profesional pret”, pentru ca esti ingrijorat ca bunicii sau parintii tai ar putea avea nevoie de un astfel de...

Locuiesti la bloc? Cumpara o bicicleta pliabila! Afla de ce aceasta e cea mai buna alegere

Bicicletele ofera avantaje extraordinare celor care tranziteaza marile centre urbane, in deplasari cu scop profesional sau personal. Aceste vehicule elimina orice fel de probleme...

Masini in leasing: cele mai avantajoase programe de cumparare a autoturismelor second hand

Chiar si autoturismele la mana a doua pot fi achizitionate prin leasing auto, fie de catre persoane juridice, fie de catre persoane fizice. Avantajele...