„Once upon a time in Hollywood”, primul film care-i aduce împreună pe Leonardo di Caprio și Brad Pitt- A apărut posterul oficial

0
440

Actorul Leonardo di Caprio a publicat pe contul său de Twitter primul afiș oficial al producției „Once Upon a Time in Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino. Pelicula reprezintă cel dintâi film care-i are ca protagoniști pe iconicii Brad Pitt și Leonardo di Caprio.

Subiectul filmului este concentrat pe evenimentul asasinării actriței Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, ucisă de adepții lui Charles Manson. Situată la finele anilor 1960, acțiunea poveștii îl are ca protagonist pe Brad Pitt, aflat în rolul unui actor fără succes, și dublura sa (Leonardo di Caprio). În rolul actriței Sharon Tate joacă Margot Robbie.

„Once Upon a Time in Hollywood” este și ultimul film în care poate fi văzut actorul Luke Perry, mai cunoscut pentru rolul jucat în serialul „Beverly Hills 90210”, care a decedat în luna martie din cauza unui accident vascular.

Alături de di Caprio și Brad Bitt, Tarantino a inclus în distribuția filmului și alte nume cu greutate de la Hollywood: Al Pacino, Damian Lewis, Dakota Fanning, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden și Tim Roth.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here