Acasă Style & Beauty Produse cosmetice care nu ar trebui să lipsească din portfardul tău în...

Produse cosmetice care nu ar trebui să lipsească din portfardul tău în perioada verii

Temperaturile extrem de ridicate și soarele arzător din perioada verii ne determină să luăm măsuri în ceea ce privește îngrijirea. Trebuie să fim mereu atenți la produsele pe care le aplicăm pe tenul și pe corpul nostru, deoarece acestea ne pot scăpa de foarte multe situații neplăcute.

Pentru a-ți pregăti deja portfardul pentru vară, ți-am pregătit o listă cu produsele ce nu ar trebui, sub nicio formă, să lipsească din acesta.

Cremă cu SPF

Crema cu factor de protecție este cel mai important produs pe care îl utilizăm vara. Aceasta trebuie să fie folosită atât pentru față cât și pentru corp, motiv pentru care avem nevoie de două produse, cu texturi diferite. Factorul de protecție se alege în funcție de nuanța pielii și de culoarea ochilor, însă pentru siguranță, dermatologii ne sfătuiesc să nu utilizăm SPF sub 30.

Balsam de buze cu SPF

Buzele pot fi extrem de afectate din cauza soarelui, motiv pentru care ar trebui să le protejăm cu ajutorul unui balsam cu factor de protecție. Poartă-l mereu în geantă și nu vei avea parte de surprize neplăcute.

Spray cu SPF

Sprayul cu factor de protecție solară poate fi aplicat chiar și peste machiaj, motiv pentru care este atât de eficient. Poate fi aplicat pe toată durata zilei și ne scapă de arsurile și iritațiile ce pot apărea din cauza soarelui puternic.

Protecție pentru păr

Soarele și apa sărată usucă foarte tare părul. Din acest motiv, ar trebui să folosim atât un spray pentru protecție, cât și un balsam hidratant, capabil să îl salveze în orice situație.

Gel de mâini antibacterial

În zilele toride de vară, când simți că transpiri excesiv și ai impresia că trebuie să faci câte un duș rece la ficare jumătate de oră, un gel de mâini te va salva. Acesta îți va reîmprospăta palmele și te va face să te simți mult mai bine.

Apă termală

Apa termală are rolul de a calma pielea arsă de soare sau de a reîmprospăta tenul. Fiind comercializată în diferite recipiente, de diferite mărimi, este perfectă pentru perioada verii și pentru neplăcerile ce ar putea să apară în acest sezon.

Șervețele pentru absorbția excesului de sebum

Aceste șervețele minune ne ajută să scăpăm de excesul de sebum de pe față, făra a șterge și fondul de ten. Sunt nelipsite pentru perioada verii și încap perfect în portfard.

Măștile de față calmante, ultra hidratante

Aceste măști îți vor hidrata tenul uscat de soare și te vor face să te simți mult mai fresh. Ține mereu la tine o astfel de mască și utilizeaz-o măcar de 3 ori pe săptămână.

Ochelarii de soare

Deși nu este un produs cosmetic, ochelarii sunt nelipsiți în perioada verii. Aceștia nu doar că ne oferă un look fantastic, dar ne protejează și ochii de razele UV periculoase.

Fii mereu pregătită și nu lăsa vara să te ia prin surprindere! Pregatește-ți acum trusa cu produse cosmetice esențiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Facebook lansează o nouă opțiune pentru gestionarea datelor

Printr-o nouă opțiune ce are ca scop gestionarea datelor personale recuperate din aplicații sau din site-uri, Facebook își dorește să răspundă criticilor ce s-au...

Riscuri din ce în ce mai crescute din cauza poluării din marile orașe. 23.000 de persoane cu boli pulmonare și cardiovasculare

În România, din cauza poluării din marile orașe, din ce în ce mai mulți oameni dezvoltă boli pulmonare și cardiovasculare, cei mai expuși la...

Despre dragostea de pe internet. Cu ce ne putem confrunta și la ce trebuie să avem grijă

Deși trăim în era internetului și știm bine faptul că putem face absolut orice în mediul online, specialiștii ne sfătuiesc să avem mare grijă...

Noi cerințe pentru a obține carte verde sau viză pentru SUA

Administrația americană a aprobat noi reguli ce au ca scop diminuarea numărului imigranților legali în SUA. Cerințele pentru a obține Cartea verde vor fi...

Vulnerabilitate pentru aplicația WhatsApp. Ce ne sfătuiesc specialiștii?

În ultima perioadă, cercetătorii israielieni în securitate cibernetică au descoperit mai multe nereguli la aplicația WhatsApp, și îi sfătuiesc pe utilizatori să fie întotdeauna...