Monday, September 25, 2023
Acasă Sanatate Ştiai că bărbații petrec șapte ore pe an în baie, pentru a...

Ştiai că bărbații petrec șapte ore pe an în baie, pentru a se relaxa și pentru a avea parte de liniște?

Cu toate acestea, se pare că nu știm prea multe despre aceste obiceiuri ciudate. Se pare că există destui oameni care preferă să nu utelizeze baie doar pentru a-și goli vezica ci și pentru petrecerea timpului liber. De fapt, cercetările au arătat că bărbații petrec șapte ore pe an în baie, doar pentru a se relaxa, pentru a evada de tot ceea ce îi înconjoară.

Acum știm ce credeți: dacă stau atât de mult în baie, sigur fac ceva murdar acolo. Ar trebui să vă luați imediat gândul de la așa ceva. Motivul real se pare că este mult mai alarmant decât la ce v-ați gândit voi. Aparent, un număr îngrijorător de bărbați sunt forțați să se retragă în toaletă pentru a avea parte de câteva momente de liniște după o zi stresantă.

În urma cercetării realizată pentru compania „Pebble Gray”  ce s-a efectuat pe un eșantion de 1000 de persoane, s-a demonstrat că foarte mulți bărbați se ascund în toaletă din mai multe motive, fie că s-au săturat de gura partenerei de viață, de copiii gălăgioși și energici, să se detașeze pentru puțin timp de treburile zilnice sau pentru a butona telefonul în liniște. Această măsură pare una destul de extremă, greu de imaginat. În urma aceleiași cercetări s-a descoperit și faptul că una din 10 vizite ale bărbaților la toaletă sunt întrerupte.

Un purtător de cuvânt al compaiei a făcut următoarea declarație: „Toti avem nevoie de puțin timp pentru noi, să analizăm tot ceea ce se întâmplă și pentru a lua uneori mici pauze. Astfel, toaleta pare cel mai potrivit loc pentru a face aceste lucruri – un sanctuar unde bărbații se pot desprinde de lumea exterioară, doar temporar. După cum sugerează rezultatele, pacea și liniștea sunt sacre, iar bărbații profită de orice ocazie pentru a obține asta și se retrag în baie.”

Mai mult decât atât, se pare că 45% dintre bărbații chestionați au afirmat că le este foarte greu să obțină momente de liniște, iar 25% dintre ei au susținut că partenerele de viață nu înțeleg cât de ocupată este viața lor și câtă nevoie au uneori de liniște. Un alt procent de 25% dintre bărbați au menționat că nu știu ce ar face dacă, din când în când, nu s-ar putea retrage liniștiți în baie, 23 % dintre aceștia afirmând că baia este cea mai sigură încăpere.

Data viitoare când veți vedea un bărbat care se îndreaptă spre baie și petrece mai mult timp, să nu vă gândiți la prostii ci să înțelegeți că poate căuta un moment de liniște, copleșit fiind de tot stresul cotidian.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Descoperă tot ce trebuie să știi despre rampele auto

Dacă îți place să îi ajuți pe cei din jurul tău și totodată ai fost suficient de inspirat încât să te gândești la o...

Află tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unor parcuri cu panouri fotovoltaice!

Dacă îți dorești un parc cu panouri fotovoltaice, poți fi încrezător că este o investiție foarte bună și o soluție inovatoare și durabilă pentru...

Descoperă 5 lucruri pe care este bine să le știi despre coșurile de fum

Toate prețurile aferente întreținerii unei locuințe au crescut considerabil în ultimul an, în contextul liberalizării pieței de energie electrică, precum și în contextul războiului...

Descopera informatiile de care ai nevoie inainte de a-ti face un tatuaj!

Tatuajele sunt la moda inca din trecut si nu se demondeaza daca sunt lucrate frumos, iar modelele alese sunt potrivite persoanei si o reprezinta! Fie...

Tot ce trebuie sa stim despre un implant dentar. Afla informatii utile de la specialisti

Daca te afli in situatia in care ai pierdut un dinte, atunci mergi cat mai repede la medicul dentist. In felul acesta vei evita...