Monday, September 23, 2019
Acasă Familie şi Relaţii Află de ce ar trebui să îți trăiești întreaga viață alături de...

Află de ce ar trebui să îți trăiești întreaga viață alături de o femeie puternică

Femeile puternice sunt înfipte, aventuroase și nu dau înapoi din a spune exact ceea ce gândesc. Mai mult decât atât, ele sunt cele mai dorite femei pe care le-ai putea întâlni. E greu să nu fii puțin agitat atunci când ești în preajma unei femei puternice.

O relație cu o femeie puternică nu este o experiență ca oricare alta. O astfel de parteneră nu va accepta orice din partea ta, așa că fii pregătit pentru următoarele 9 lucruri înainte de a te atașa de o astfel de persoană.

  1. Ea va fi brutal de sinceră, chiar dacă îți place sau nu

Așteaptă-te să nu te menajeze uneori, chiar dacă situația o cere. Dacă ea are o părere, ți-o va prezenta cu o încredere fantastică, dar în realitate este modul ei de a-ți spune că prețuiește opiniile tale în viața de cuplu și se așteaptă ca și tu să faci la fel pentru ea. Așa că fii atent la gândurile ei, pentru că asta vă va ajuta pe amândoi să vă înțelegeți mai bine în relație.

  1. Nu îi este frică de sentimentele puternice

Orice s-ar întâmpla, ea îți va arăta tot ceea ce simte. Poate fi îmbucurător sau poate terifiant, dar o femeie puternică nu se sfiește să își exprime sentimentele exact așa cum sunt. Așa că înainte sa fii pasiv-agresiv cu ea, deschide-ți mintea și încearcă să înțelegi ce are ea de împărtășit. Îmbărbătează-te și simte toate urcușurile și coborâșurile care vin odată cu relația.

  1. Este super independentă, așa că nu fi intimidat

Este un motiv pentru care ea este atât de puternică din punct de vedere emoțional. Bucuriile și necazurile din viață au făcut-o să fie așa cum este azi. Întotdeauna va căuta provocări noi, nu va căuta validare sau asistență din partea nimănui. Așa că nu fi surprins dacă nu va avea nevoie de ajutorul tău. Ceea ce vrea este un partener care să fie într-adevăr egal, cineva care să contribuie la ce poate ea să aducă.

  1. Vrea să fii deschis cu ea, așa cum este și ea cu tine

Este pregătită să își expună gândurile când și tu ești pregătit să faci același lucru. La sfârșitul unei zile grele te va asculta cu atenție și răbdare, poate chiar îți va oferi câteva soluții dacă le ceri, sau chiar să fie umărul pe care poți să plângi, dar asta când știe că și tu vei face la fel. Cu cât comunicați mai mult, cu atât vă va fi mai bine. Gânditul cu voce tare, împreună, poate să vă rezolve multe dintre situațiile grele pe care le puteți întâmpina.

  1. Nu va asculta, așa că nu-i spune ce să facă

Dacă ai de gând să îi spui ce să facă sau cu cine să vorbească, faci o mare greșeală. Nu o poți controla în niciun fel pentru că nu va accepta asta. Ea are respectul de sine necesar și vrea ca tu să respecți asta. Nu încerca să îi distrugi încrederea pentru că dacă va vrea sa facă la fel, se va strica totul.

  1. Este puternică, dar pasiunea ei este și mai puternică

A trecut prin multe, motiv pentru care este așa puternică, dar amintește-ți întotdeauna că are multă dragoste de oferit și tu ești cel căruia a decis să i-o ofere pe toată. Poate fi calmă la exterior în majoritatea timpului, dar fii pregătit întotdeauna pentru momentele în care vrea să faceți lucruri de neuitat în mod spontan. Odată ce ai văzut apogeul spontaneității sale, n-ai decât să te predai în fața pasiunii cu care va face toate lucrurile.

  1. Ea îți va oferi totul atunci când o tratezi așa cum trebuie

În momentul în care i-ai câștigat încrederea și ai început să te deschizi, abia atunci vei înțelege cât de specială este. Va avea grija de tine la fel de bine cum va avea de sine. Nevoile tale vor deveni și ale ei, visele tale vor deveni ale ei, dar toate astea abia după ce e convinsă că faci și tu la fel. Atunci vei putea spune că ți-ai găsit jumătatea.

  1. Nu vor exista jumătăți de măsură

Oferă-i întâietate și convinge-o că ești la fel de implicat în relație cât este și ea. E sătulă de lucruri făcute pe jumătate și poate chiar din asta a învățat să fie atât de puternică și încrezătoare.

  1. Va privi mai departe de slăbiciunile tale

Găsirea dragostei adevărate poate fi cel mai liniștitor lucru din lume. Poate nu va fi perfectă, dar poate nici nu e nevoie. Fiecare are dezavantaje și slăbiciuni, iar ea știe asta și e pregătită să privească mai departe de ele. Când vei fi pregătit să faci același lucru pentru ea, abia atunci veți putea avea parte de o relație care să evolueze frumos în ceva care va dura toată viața.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Leonard Doroftei: „Cred ca nu ar fi om pe strada pe care sa nu il iau in brate si sa ii spun ca il...

Fostul campion Leonard Doroftei a trasmis un mesaj, dupa ce a plecat din Romania, prin intermediul caruia explica ce ar face daca s-ar intoarce...

Care este cea mai calculata metoda de a alege un semineu pe colt? Afla acum raspunsul

Indiferent ca vrei sa iti renovezi casa, cabana sau vrei sa te apuci de o noua constructie, sunt anumite aspecte pe care nu le...

Decontarea directa pentru asigurarea RCA va fi obligatorie

Potrivit presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, in viitorul apropiat va fi obligatorie decontarea directa a asigurarilor RCA. „Tot pentru cresterea increderii consumatorilor ne gandim sa...

Vopsire MDF sau infoliere MDF? Vezi ce merita sa alegi pentru mobilier rezistent si aspectuos

MDF-ul este un derivat din lemn extrem de apreciat, atat de clientii business, cat si de clientii persoane fizice. Nu numai producatorii de mobila...

Vrei sa stii care este pretul unui lac pentru lemn exterior? Vezi unde gasesti cele mai bune oferte

Daca te afli in cautarea unui lac foarte bun pentru a proteja (de orice fel de intemperii) mobilierul de gradina, gardurile, ferestrele si usile...