Monday, September 25, 2023
Acasă Familie şi Relaţii Top 3 motive pentru care varstnicii aleg sa se mute intr-un camin...

Top 3 motive pentru care varstnicii aleg sa se mute intr-un camin de batrani

Privind situatiile altor oameni din exterior, multa lume crede ca decizia de a merge la un camin de batrani este a familiei si nu a persoanei in cauza. Desi in unele cazuri acest lucru poate fi adevarat, de cele mai multe ori batranii sunt cei care decid ca cea mai buna solutie pentru ei este sa mearga intr-un astfel de loc.

Multa lume, cu toate acestea, se intreaba de ce un om ar da confortul de acasa pe un loc plin de oameni, un loc in care nu poti controla mereu ceea ce ti se intampla in jur. Raspunsul este unul foarte simplu si este format dintr-o serie de liniute. Aceste liniute reprezinta motivele principale pentru care un om in varsta alege ca de la un punct al vietii sa traieasca intr-un alt loc caruia sa inceapa sa ii spuna acasa. Discutand cu mai multi varstnici, am aflat care sunt principalele 3 motive pentru care au luat aceasta decizie.

 

  1. Nu mai vreau ca familia mea sa ma dadaceasca

Odata cu inaintarea in varsta, copiii devin un fel de parinti pentru parintii lor. Rolurile incep sa se schimbe si, dupa ce ei ne-au purtat noua de grija toata viata, e randul nostru sa facem acest lucru si sa ne asiguram ca totul este bine. Diferenta este ca, ei fiind adulti, pot la un moment dat sa se sature de aceasta dadaceala. O parte isi ies din minti si din pacate ajung sa rupa legaturile cu familie, pe cand multi isi gasesc scaparea intr-un camin de batrani.

 

  1. Ma pot bucura de compania altor persoane de varsta mea

Un alt lucru extrem de important pentru toata lumea este compania. De-a lungul vietii foarte multe prietenii se schimba, multe dispar, iar altele apar. Odata cu inaintarea in varsta, acestea tind sa dispara, unii batrani ajungand sa fie nevoiti sa traiasca singuri sau fara compania unor oameni apropiati in varsta. Un camin de batrani este locul in care acest lucru nu este posibil. Aici se creaza noi prietenii si toata lumea se poate bucura de activitati si jocuri creative.

 

  1. Este un mediu controlat, in care nu are ce sa mi se intampla rau

Ultimul motiv, dar cu siguranta nu cel din urma este siguranta oferita de un astfel de camin. In incinta acestor case exista mereu un personal specializat. Avem medici, consilieri psihologici si asistente care se asigura non stop de buna stare fizica si emotionala a tuturor. Din acest motiv, caminul este printre cele mai sigure locuri in care poate locui un batran, orice urgenta medicala sau non-medicala putand fi rezolvata imediat cu ajutorul expertilor aflati la fata locului.

 

Batraneti Fericite – casa de vis pentru batranii din Bucuresti

Daca sunteti din Bucuresti si cautati un loc placut pentru dumneavoastra sau pentru o persoana draga, va recomandam cu caldura Batraneti Fericite. Acest azil de batrani pret bun se situeaza in categoria de camine de lux, batranii putand astfel sa se bucure de cele mai bune servicii oferite de catre personalul specializat. Pentru a afla mai multe detalii despre acest camin, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati batranetifericite.ro. Acest site este impartit in categorii specifice, astfel incat informatiile sa ajunge usor la toti oamenii care citesc site-ul.

Date de contact:

Telefon: 0722 624 264

E-mail: contact@batranetifericite.ro

Adresa: Str. Aviator Popisteanu, nr. 65, Sector 1, Bucuresti

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Descoperă tot ce trebuie să știi despre rampele auto

Dacă îți place să îi ajuți pe cei din jurul tău și totodată ai fost suficient de inspirat încât să te gândești la o...

Află tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unor parcuri cu panouri fotovoltaice!

Dacă îți dorești un parc cu panouri fotovoltaice, poți fi încrezător că este o investiție foarte bună și o soluție inovatoare și durabilă pentru...

Descoperă 5 lucruri pe care este bine să le știi despre coșurile de fum

Toate prețurile aferente întreținerii unei locuințe au crescut considerabil în ultimul an, în contextul liberalizării pieței de energie electrică, precum și în contextul războiului...

Descopera informatiile de care ai nevoie inainte de a-ti face un tatuaj!

Tatuajele sunt la moda inca din trecut si nu se demondeaza daca sunt lucrate frumos, iar modelele alese sunt potrivite persoanei si o reprezinta! Fie...

Tot ce trebuie sa stim despre un implant dentar. Afla informatii utile de la specialisti

Daca te afli in situatia in care ai pierdut un dinte, atunci mergi cat mai repede la medicul dentist. In felul acesta vei evita...