Acasă Familie şi Relaţii 5 moduri neconvenționale prin care să-l faci să te iubească mai mult

5 moduri neconvenționale prin care să-l faci să te iubească mai mult

„Devino genul de persoană pe care alte persoane doresc să o iubească”.

Fie că recunoaștem sau nu, aceasta este o dorință universală, prezentă în fiecare dintre noi. Dorim să fim acceptați, apreciați și iubiți, iar acest articol tratează exact felul în care poți ajunge să simți că ești “suficient”, că există în interiorul tău tot ce ai nevoie pentru a deveni o persoană demnă de iubire adevarată. Este vorba despre a înțelege că există anumite lucruri pe care le poți face pentru a fi mai valoroasă și mai ușor de iubit în ochii unui bărbat, creând o legătură profundă cu acesta.

Mai jos, îți sunt descrise metodele prin care poți inspira deschidere și conexiune în detrimentul egocentrismului.

  1. Auto-ironia

Cu toții dorim să avem anumite abilități pe care să le stăpânim perfect. De ce? Pentru că asta ne face să simțim că suntem compleți. În centrul dorinței noastre de a simți că suntem compleți există dorința de a fi iubiți și chiar de a fi puternici.

Toată lumea cunoaște lupta pentru senzația de “a fi suficient”, pentru că am fost cu toții acolo. Nesiguranța pune stăpânire pe oricine din când în când, dar folosirea auto-ironiei și a umorului este un fel de a te plasa deasupra tuturor acestor lucruri fără sens și o modalitate de a-i amuza pe ceilalți. Astfel, este ușor să îi asiguri pe cei din jurul tău că nu ești o amenințare, că nu dorești competiție ci doar să te distrezi și să îi faci să se simtă bine în preajma ta.

  1. Fii neajutorată

Întruparea sentimentului de neputință poate fi incredibil de valoros. Nu vorbim despre mentalitatea de victimă, aceasta fiind deja un tipar de comportament, o alegere inconștientă.

Vorbim despre adevarata neputință care se rezuma la un răspuns spontan în fața anumitor situații de viață. Desigur, nu înseamnă că trebuie să fii neajutorată în mod constant pentru că ar fi ridicol, ci că trebuie să fii confortabilă cu toate aspectele personalității tale și să îți recunoști propria vulnerabilitate și imposibilitate de a te descurca în orice context. Această trăsătură universală atrage mai multă apropiere, dragoste și devotament, motivul fiind unul simplu: bărbații au înclinația de a fi protectori în astfel de cazuri, este modul prin care ei știu să își îndeplinească rolul primordial de bărbat.

  1. Oferiți loialitate emoțională înainte de a oferi ajutor

Uneori, trebuie să ajuți un bărbat, alteori nu. Adesea, noi femeile oferim ajutor fără să ne gândim mai întâi dacă este cazul. Întrebarea la care trebuie să îți răspunzi întâi este: percepe el ajutorul meu ca pe ceva valoros și indispensabil? Bărbații consideră, într-adevăr, valoros ajutorul nostru, dar nu înainte de a îi fi arătat loialitate emoțională.

Bărbatul va prefera întotdeauna loialitatea ta emoțională și sexuală, cu restul se poate descurca singur. Poate discuta cu un prieten, poate căuta soluții pe internet, poate plăti pe cineva să il ajute, ideea este că el nu te percepe ca având rolul de a-i rezolva problemele ci mai degrabă ca având rolul de a-l sprijini.

Cultivarea conexiunii dintre voi merită mai mult decât cautarea de soluții pentru problemele lui. Loialitatea ta necesită risc și curaj, iar astfel oferă valoare relației voastre în timp ce ajutorul oferit, mai ales când nu e cerut, te face pe tine să te simți mai valoroasă și în control, te pune pe tine în centru atunci când relația își are locul acolo.

  1. Complimentează-l pentru o decizie importantă pe care a făcut-o

Observă deciziile importante pe care le-a luat și spune-i cu admirație și apreciere că vezi riscul și efortul implicat în luarea acestora.

  1. Reactionează cu energia ta feminină

A spus ceva care îți place? Observă cum se simte acest lucru și lăsa sentimentul să se manifeste în vocea și în acțiunile tale.

Prezența bărbatului tău te face să te simți amețită? A făcut ceva așa minunat pentru tine încât simți că ai putea să dansezi? Atunci dansează, lasa-ți corpul să exprime ceea ce simți, fără bariere.

Acțiunile lui te-au rănit? Lasă această durere să fie observată de el. Fără explicații. Doar prin sentimente. Aceasta este energia voastră feminină receptivă.

Pentru a elibera acest tip de energie, va trebui să incerci să elimini orice blocaje pe care le ai în subconștient și să fii capabilă să răspunzi autentic la orice acțiune masculină care te „mișcă” cumva. Un lucru dificil de obținut, pentru că mulți dintre noi avem emoții și sentimente reprimate, iar primul pas ar fi să ne reamintim acele experiențe trecute, atât fericite cât și nefericite, și să le lăsăm să ne mistuie o ultimă dată fără niciun fel de teamă.

Toate aceste sfaturi despre crearea unei conexiuni profunde cu un bărbat nu funcționează cu oricare. Trebuie să fii atentă la cât de multă încredere ai în acest bărbat, cum reacționează la vulnerabilitatea ta și dacă apreciază energia ta feminină. Ești indecisă? Atunci nu poți face altceva decât să lași instinctul să îți dezvăluie alegerea potrivită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Ceaiurile care te pot ajuta sa dormi mai bine

Simti ca nu te mai poti odihni asa cum trebuie pe timpul noptii? Atunci ar trebui sa cunosti cateva trucuri prin care sa poti...

Afla cat de usor se face achizitia unei masini second hand in leasing auto

Tot mai multe persoane aleg sa achizitioneze masini second hand, datorita multiplelor beneficii pe care acestea le ofera. Cel mai important avantaj este cel...

Avantaje la dublu: descopera durabilitatea si stilul dorit prin pardoseli decorative

In general, pardoselile nu sunt elemente carora le acordam o atentie atat de mare in timp. Totusi, calitatea si aspectul lor au un cuvant...

Lucian Bode: „Avem la TAROM un ajutor de salvare aprobat de catre Comisie”

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a mentionat faptul ca, in urmatoarea perioada, vor intra in somaj tehnic in jur de 5000 de angajati TAROM. „Companiile aeriene,...

Cum ajunge business-ul tau in primele pozitii in Google? Ai nevoie de optimizare SEO!

O componenta esentiala a marketingului digital este SEO (Search Engine Optimization), care se refera la cresterea vizibilitatii unui brand intr-o maniera controlata a rezultatelor...