Friday, September 24, 2021
Acasă Auto & Moto Anvelope OFF ROAD Noi sau Resapate - Ce sa aleg?

Anvelope OFF ROAD Noi sau Resapate – Ce sa aleg?

Masinile 4X4, numite si off-road, jeepuri sau vehicule cu 4 roti motrice, sunt masinile ce pot circula pe orice tip de teren. Le putem gasi mai nou si in versiuni mai citadine, precum modelele de SUV, care ofera avantaje similare, dar care sunt facute sa circule pe asfalt.

Una din principalele caracteristici ale acestor masini este faptul ca pot folosi mai multe tipuri de cauciucuri, daca nu stii care sunt cele potrivite masinii tale si vrei sa fii consiliat inaintea achizitiei atunci alege sa cumperi anvelope off road de la Vadrexim.

Cum aleg anvelopele OFF Road ?

Calitatea unor anvelope off road este fundamentala. Cu alte cuvinte, trebuie sa ai mare grija atunci cand le alegi deoarece trebuie sa suporte mai multa greutate decat anvelopele conventionale care sunt montate pe vehicule mai lejere. Ca o regula generala, exigentele la care trebuie sa raspunda sunt mult mai importante. In momentul in care le alegi, va trebui sa lasi deoparte marcile care nu ofera multe garantii si sa uiti de anvelopele second- hand sau alte optiuni similare.

Anvelopele Off Road pot sa fie alese in functie de felul in care acestea vor fi folosite. Exista mai intai anvelopele off road care sunt montate pe masinile SUV de origine. Sunt perfecte pentru bitum, nu prea fac zgomot si ofera un condus in siguranta si foarte placut.

Anvelopele off road au mai multe modele sau mai multe variante. Dar, in general, sunt adaptate unui condus mai sportiv sau mai clasic, pe orice tip de sol. Au o structura mai supla si o sculptura unde sunt prezente mai multe crampoane.

Si deoarece sunt anvelope off road, 4X4, pot sa fie folosite si pe alte tipuri de teren cu noroi, cu nisip sau pietricele daca soseaua nu este intr-o stare rea.

Mai sunt si anvelope mud terrain care sunt perfecte pe drumurile mai dificile si in afara lor. Sculpturile lor specifice le permite sa aiba cea mai buna aderenta si enormele lor crampoane pot facilita evacuarea de apa, de pamant, de nisip, de noroi sau de pietricele in timpul condusului. Pe de alta parte, acest tip de anvelope pot sa reziste foarte bine la socuri, gratie supletii arhitecturii lor.

De asemenea, anvelopele off road all terrain sunt cel mai bun compromis pentru a avea cea mai buna performanta atat pe piste cat si pe bitum. Singurul inconvenient- scot mai mult zgomot. Se pot folosi si pe post de anvelope de iarna deoarece nu se tem nici de caderile de zapada, nici de polei.  Afla de aici mai multe dedalii.

Anvelopele resapate sunt disponibile la un pret mai accesibil si sunt reconstruite si reconditionate pe cel mai calitativ cauciuc, oferind cele mai bune performante pe orice tip de teren. Sunt cele care vor oferi si stabilitate si aderenta pe soselele sau terenurile mai dificile. Pot sa fie o solutie optima pentru cei care vor sa se bucure de inalte performante si o rezistenta superioara, dar care au nevoie si de un pret rezonabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Tipuri de vinuri care te imbata mai repede decat ai putea sa crezi

De mii de ani, oamenii beau vin si se bucura de beneficiile acestuia asupra sanatatii. Daca este consumat in cantitati moderate, acesta ofera o...

Ceaiuri capabile sa te poarte instantaneu de la amar la sublim

Ceaiul este o bautura care contribuie activ la incantarea papilelor gustative si la imbunatatirea starii de sanatate. Un ceai fierbinte intr-o zi de iarna...

Stiai ca Organizatiile de Transfer de Responsabilitate se ocupa inclusiv de partea de raportare mediu? Afla mai multe despre asta

Conform legii nr.249/2015, autoritatile competente impun obiective clar stabilite privind reciclarea deseurilor de ambalaje, pe care companiile trebuie sa le respecte intocmai. In acest...

Cele mai importante avantaje de care te bucuri datorita serviciului de inchirieri auto

Esti atras de ideea de a apela la serviciul de inchirieri auto Bucuresti Otopeni? Cunoscand cat mai multe dintre beneficiile pe care le poti...

Relocarea casei sau a firmei? Ce ofera firmele de mutari

Un nou job, o noua perspectiva si, evident, o noua locuinta - cand viata te poarta catre alte meleaguri, este important sa se pastreze...