Monday, September 25, 2023
Acasă Style & Beauty Cum să alegi costumul potrivit pentru silueta ta?

Cum să alegi costumul potrivit pentru silueta ta?

Înalt, scund, rotunjor? Trebuie să existe ceva potrivit pentru tine. Totul stă în a învăța ce anume să alegi, în așa fel încât să te avantajeze. Atunci când înțelegi ce ți se potrivește, îți îmbunătățești considerabil imaginea și devii mai încrezător în propriile forțe.

Sacourile bărbătești vin în diferite modele ce țin de numărul de nasturi și de deschizături. Cele cu un singur rând de nasturi sunt conepute cu 1 până la 3 nasturi, o deschizătură pe centru, două laterale sau niciuna.

Sacourile cu două rânduri de nasturi au de la 2 până la 6 nasturi și trebuie purtate cu cel puțin două deschizături.

Ești foarte înalt?

Atunci ai nevoie de un sacou cu un singur rând de nasturi, iar acesta trebuie să aibă 3 nasturi, tocmai pentru a-ți masca înălțimea anormală. Acest lucru creează un echilibru în aspectul tău.

Mânecile pot fi mai lungi, precum lungimea jacketei. Acestea vor scurta mâinile și picioarele, în așa fel încât oamenii să nu perceapă diferența dintre voi atât de ușor. În materie de deschizături, ar trebui să optezi pentru una, maxim două.

 Ești scund?

Bărbații scunzi arată cel mai bine în sacouri cu unul sau doi nasturi, tocmai pentru că aceștia dau senzația unui V mai lung, care te face să pari mai înalt. Atunci când vine vorba despre deschizături, optează pentru cele laterale, întrucât acestea direcționează atenția privitorului către față și nu către înălțime.

Alege un costum cu un singur rând de nasturi, cu reverele subțiri și poziționate cât mai sus. Evită sacourile cu 3 nasturi, întrucât acestea îți scurtează zona toracică și nu te avantajează deloc.

Ești robust?

Înseamnă că ai o circumferință mai mare și ai nevoie de un sacou care să îți minimizeze greutatea, punând în valoare trăsăturile tale verticale. Poți opta pentru costume cu unul sau doi nasturi pe care îi vei purta închiși, exceptând momentele în care te așezi; nu vrei să pară ca și cum costumul stă să sară de pe tine.

Sacourile cu unul sau doi nasturi dau senzația de lungime, iar deschizăturile duble sau single reprezintă variantele ideale pentru un aspect potrivit.

De asemenea, un costum cu două rânduri de nasturi și șase nasturi te vor încadra suficient de bine încât să pari mai zvelt.

Indiferent de aspectul tău, dacă faci alegerea corectă, costumul te va avantaja și vei primi un boost în materie de încredere. Ai grijă la postură, zâmbește, strânge mâna ferm și vei fi gata pentru orice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Descoperă tot ce trebuie să știi despre rampele auto

Dacă îți place să îi ajuți pe cei din jurul tău și totodată ai fost suficient de inspirat încât să te gândești la o...

Află tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unor parcuri cu panouri fotovoltaice!

Dacă îți dorești un parc cu panouri fotovoltaice, poți fi încrezător că este o investiție foarte bună și o soluție inovatoare și durabilă pentru...

Descoperă 5 lucruri pe care este bine să le știi despre coșurile de fum

Toate prețurile aferente întreținerii unei locuințe au crescut considerabil în ultimul an, în contextul liberalizării pieței de energie electrică, precum și în contextul războiului...

Descopera informatiile de care ai nevoie inainte de a-ti face un tatuaj!

Tatuajele sunt la moda inca din trecut si nu se demondeaza daca sunt lucrate frumos, iar modelele alese sunt potrivite persoanei si o reprezinta! Fie...

Tot ce trebuie sa stim despre un implant dentar. Afla informatii utile de la specialisti

Daca te afli in situatia in care ai pierdut un dinte, atunci mergi cat mai repede la medicul dentist. In felul acesta vei evita...