Acasă Tech Află când ar putea fi lansat Play Station 5

Află când ar putea fi lansat Play Station 5

 

 

Momentan, Sony încă menține liniștea în legătură cu planurile pentru PS5. Mulțumită CEO-ului Sony Interactive Entertainment am aflat dintr-un interviu cu Golem.de, că sigur vom vedea un nou Play Station în curând.

În luna Mai, într-un alt interviu, CEO-ul John Kodera a dezvăluit pentru Wall Street Journal că PS5 nu va fi lansat mai devreme de 2021. În același timp, cei de la
Tier 3, după o investigație menționează ca e posibil sa vedem PS5 chiar înainte de sfârșitul lui 2019, înainte de lansarea Xbox Two.

Cu toții știm că speculațiile și toate in “scăpate” din interiorul companiilor fac parte, uneori, chiar din campania lor de promovare.

 

PS5: Data de lansare

Fără nicio mentiune din partea Sony în legătură cu lansarea pentru PS5 este dificil de aflat o dată exactă în care vom vedea o noua consolă Play Station.

Unii analiști consideră că cel mai probabil PS5 va fi în 2020 sau 2021, în timp ce alții vorbesc de 2019. Deci este timp de aflat.

Michael Pachter de la revista GamingBolt, spune că cel mai probabil PS5 va fi doar jumătate din ce planuiesc cei de la Sony. El spune că va fi compatibil cu PS4 pro și că probabil este planuit să se sincronizeze cu momentul în care se presupune și că piața de televizoare 4k va atinge în SUA 50%. “Cred că Sony are deja un plan facut pentru noua serie de console, cred că știu ce au de făcut”.

Michael a mai menționat că PS4 va deveni modelul standard de Play Station și că vom vedea o reducere de preț substanțială.

La scurt timp, cel mai nou CEO de la Sony a dezvăluit un nou plan de business pe următorii 3 ani în care PS4 să devină standardul pe piață înainte de lansarea noii console.

PS5: Competiția

Cu toate că așteptăm cu nerăbdare știri despre lansarea pentru Play Station 5, nu-i putem învinui pe cei de la Sony pentru a lua o pauză în care sa-și maximizeze profitul cu PS4, având atât de mulți fani devotați. Până la urmă PS4 Pro este relativ nou pe piață și este un competitor direct pentru Xbox One X.

Sunt suspiciuni că Microsoft se gândesc deja la noul Xbox. Asta înseamna că este foarte puțin probabil ca Sony să nu facă același lucru, ba chiar să fie chiar să fie deja înaintea celor de la Microsoft.

 

PS5: Știri și predicții

Știrile oficiale în ceea ce privește Play Station 5 sunt încă de așteptat, dar ca întotdeauna, discuțiile există și vin din multe ditrecții.

Kenichiro Yoshida confirma noua generație

Într-un interviu cu Financial Times, președintele Sony a spus: “În momentul de față, pot să vă spun cu siguranță ca avem nevoie de o nouă generație de hardware.”

Raportul Ace Economoc Research Institute

Analistul din industria de gaming a declarat, într-un raport al Ace Economic Research că PS5 va apărea înainte de craciunul lui 2019.

Raportul estimează că  “introducerea noului Play Station va veni la sfârșitul anului 2019”. Dacă este adevărat, asta înseamna o lovitură foarte mare pentru Microsoft care a confirmat că Xbox Two (numit și Xbox Scarlett) nu va fi lansat până în 2020.

John Kodera despre durata de viață a unui “gen”

John Kodera a discutat despre viitorul PS4 la o conferință corporate de la Sony că, lasă timp oamenilor să iși dea cu părerea despre lansarea pentru PS5.

El menționează deasemenea că vânzarea pentru PS4 va începe să scadă deoarece intră în perioada finală a ciclului sau, și oamenii deja se uită după o nouă generație.

E3 2018

Acum că E3 2018 a trecut, știm că nu a fost nicio mențiune a noului Play Station în timpul evenimentului. În schimb, Sony a oferit o perspectivă mai amănunțită a jocurilor ce urmează să fie lansate: Death Stranding, Spider-Man, The Last of Us 2 și Ghost of Tsushima.

 

PS5: Putem aștepta gaming 4K?

PS4 Pro ne arată un “hint” în ce ar putea fi gaming-ul în 4K, dar încă nu este.

Tehnica “tabla de șah” care folosește un pixel pentru a randa 4 pixeli in rezoluție 4K e ingenioasă, și poate susține output 4K nativ, dar foarte des trebuie să sacrifice rezoluția pentru a păstra performanța constantă.

Chris Kingsley, co-fondatorul și dezvoltatorul Rebellion, face estimări și mai mari pentru PS5: “Evident că noul hardware ar trebui să suporte televizoarele 4K și posibil chiar 8K”.

Suportul 4K nativ, cu siguranță, va fi o necesitate pentru Play Station 5. Și dacă Sony va depăși problema cu cu mai mult zel, este posibil să vedem PS5 mai repede decât ne așteptăm.

PS5: efectul VR

Sony a devenit primul producător de console care a îmbrățișat realitatea virtuală, mulțumită PlayStation VR, dar dacă analizăm mai îndeaproape modul cum funcționează pe PS4 Pro, putem intui cum Play Station 5 va duce VR-ul la un nou nivel.

În momentul de față, PlayStation VR funcționează la o rezoluție mai mică decât Oculus Rift și HTC Vive, dar, în stadiul actual deja forțează limitele PS4.

Cel mai probabil, Sony vor aduce cu noul Play Station 5 și o noua versiune mult mai performantă, cu o rezoluție la nivelul pieței, și un nou head-set VR.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Știai că există sisteme de stingere pentru incendiu care detectează automat focul? Iată ce spun experții!

Tehnologia a schimbat modul în care ne trăim viețile, dar și sistemele de siguranță pe care le avem. Practic, în zilele noastre, există sisteme...

Descoperă tot ce trebuie să știi despre rampele auto

Dacă îți place să îi ajuți pe cei din jurul tău și totodată ai fost suficient de inspirat încât să te gândești la o...

Află tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unor parcuri cu panouri fotovoltaice!

Dacă îți dorești un parc cu panouri fotovoltaice, poți fi încrezător că este o investiție foarte bună și o soluție inovatoare și durabilă pentru...

Descoperă 5 lucruri pe care este bine să le știi despre coșurile de fum

Toate prețurile aferente întreținerii unei locuințe au crescut considerabil în ultimul an, în contextul liberalizării pieței de energie electrică, precum și în contextul războiului...

Descopera informatiile de care ai nevoie inainte de a-ti face un tatuaj!

Tatuajele sunt la moda inca din trecut si nu se demondeaza daca sunt lucrate frumos, iar modelele alese sunt potrivite persoanei si o reprezinta! Fie...