Actorul Will Smith va juca rolul părintelui surorilor Williams într-un film despre biografia celor două campioane

0
195

Celebrul actor american Will Smith urmează să interpreteze un rol inedit, cel al tatălui jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams, într-un proiect cineastic preyentat la finele săptămânii trecute celor mai importante agenţii de la Hollywood, arată AgerPress.

Titlul scenariului este “King Richard”, iar autorul acestuia este Azch Baylin. Reprezentanţii star-ului de la Hollywood au confirmat dorinţa actorului de a face parte din distribuţia producţiei.

Filmul va fi produs de compania Star Thrower Entertainment, prin intermediul producătorilor Tim White şi Travor White.

Cele două surori Williams au crescut în cartierul Compton din Los Angeles, un  cartier rău famat făcut celebru la sfârşitul anilor ’80 de formaţia NWA. Cele două au fost crescute încă din copilărie de tatăl or, Richard Williams, pentru a deveni campioane ale tenisului feminin. Încă din copilărie, acesta le-a încurajat să se dedice tenisului, antrenându-le cu severitate şi impunându-le un regim de viaţă riguros.

Deşi neexperimentat în tainele sportului alb, Richard a descoperit potenţialul tenisului şi şi-a pregătit fetele utilizând metode de antrenament neconvenţionale, împrumutând chiar metode de pregătire din fotbalul american şi baschet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here